Horoskops 2023. gada 30. jūlijam: labāk nestāsti nevienam par saviem plāniem

Auns

Patīkamu pārsteigumu un daudzsološu iespēju diena. Jūs varat pavisam negaidīti atklāt, ka projekts, kuru jau bijāt gatavs atzīt par neveiksmīgu, joprojām nav bezcerīgs, vai arī jums tiks piedāvāts ļoti interesants un vienkāršs veids, kā nopelnīt papildus naudu. Turiet acis vaļā un nepalaidiet garām iespēju uzlabot savu dzīvi!

Vērsis

Šodien Vērsis riskē kļūt par uzmācīgas reklāmas upuri un burtiski izmest naudu. Centieties izvairīties no veikaliem un ignorēt informāciju par izpārdošanām – ja padodaties kārdinājumam, iztērējiet iespaidīgu summu lietām, kuras diez vai kādreiz būs vajadzīgas.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tieši tevi sagaida 2023. gada augustā!

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: dažiem liktenīgs, dažiem grūtību pilns laiks!

Dvīņi

Šodien ir tava iespēja tuvināties savam mērķim. Pievērsiet uzmanību un nepalaidiet to garām! Vienkārši nesamierinieties ar atklāti krāpnieciskām vai maldinošām shēmām ap citiem, Visums šādu soli neapstiprinās, un veiksme no jums novērsīsies.

Vēzis

Atvēli laiku ģimenei un draugiem, pavadi nedēļas nogali kopā. Brauciens pie dabas, kopīgs brauciens uz kino vai parku – izvēlies to, kas tev patīk vislabāk. Vienkārši mēģiniet nepārēsties un pārmērīgi neizmantot alkoholu, pretējā gadījumā pirmdienas rīts nepavisam nebūs labs.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment