“Man nav naudas”: 6 netieši nabadzības magnēti, kas laupa bagātību no mājām

Ja jums ir problēmas ar naudu, nekrītiet izmisumā pirms laika. Varbūt jūsu mājās ir lietas, kas piesaista negatīvu enerģiju un nabadzību. Eksperti jums pastāstīs, kas ir šīs lietas un kāpēc tās ir tik bīstamas.

Pirms audita veikšanas mājā izlasiet  bīstamās frāzes, kas atbaida bagātību. Dažreiz mūsu vārdi un domas ir spēcīgākie negatīvās enerģijas avoti, kas neļauj mums pieņemt pareizos lēmumus.

Novītuši vai viltoti ziedi

Daudzām sievietēm tiek dāvināti ziedi – kolēģēm, draudzenēm, mīļotajam vīrietim. Kad tie ir svaigi, viss ir kārtībā, bet, tiklīdz tie sāk novīst un zaudē savu vitalitāti, tie pārvēršas par nabadzības magnētu. Arī visi nokaltušie augi ietilpst šajā bīstamo sadzīves priekšmetu kategorijā. Ja vēlaties atstāt atmiņu par dāvanu, varat nofotografēt pušķi, izžāvēt to un izveidot kompozīciju, bet neturēt to mājā pārāk ilgi, kad ziedi jau ir zaudējuši visu savu šarmu. Lai piesaistītu bagātību, jūs varat iegādāties dolāra koka māju . Šis augs ir spēcīgākais finanšu talismans.

Tas ietver arī mākslīgos ziedus. Daudzi cilvēki tos glabā mājās kā dekoru, taču tikai daži cilvēki zina, ka tas ir spēcīgākais magnēts finanšu nepatikšanām. Šāda zīme patiešām pastāv, un tā darbojas. Mākslīgo ziedu vietā pie sienas var piekārt pušķa attēlu.

Saburzīta nauda un saplēsts maks

Papildus pareizā maka izvēlei ir svarīgi uzraudzīt tā stāvokli. Saplēsts un nobružāts maks ir jāizmet, nomainot to ar jaunu. Ja tas netiks izdarīts, nauda pārstās plūst.

Lasi arī: Izvēlies figūru un uzzini kā atrast sev tīkamu darbu un atraisīt savu enerģijas potenciālu

Lasi arī: Šīs 33 super idejas padarīs jūsu mājas uzkopšanu par bērnu spēli. Nr.12 – vienkārši brīnums!

Saburzītu naudu makā nevar ielikt. Jums tie rūpīgi jāiztaisno. Tas pats attiecas uz krājkasītēm ar naudu. Ja jebkurā gadījumā ir meli rēķini, tad gaidiet finansiālas problēmas. Nauda mīl kārtību.

Atkritumi blakus izejai

Daudzi cilvēki novieto atkritumu maisus pie ārdurvīm. Nav nozīmes, kur viņi stāv – ārpus durvīm vai istabas iekšpusē. Pārblīvēta ieeja vai izeja ir tiešs ceļš uz finansiālām problēmām un naudas trūkumu.

Atcerieties, ka nekādā gadījumā pie ieejas nevajadzētu krāt netīrus apavus. Šī mājokļa zona ir jātīra biežāk, jo tā ir atbildīga par cilvēku sasniegumiem, motivāciju un smago darbu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment