Horoskops 2023. gada 30. jūnijam: šajā dienā dažiem jāuzmanās no provokācijām

Lauva

Jūs nevarat sūdzēties un žēlot sevi – jūs riskējat ilgstoši iestrēgt šajā stāvoklī. Centieties ļaut gudrībai pārvarēt jūtas un prātu. Diena piemērota analīzei, savas dzīves pārdomām.

Jaunava

No rīta iespējamas sliktas ziņas. Jums nevajadzētu iesaistīties pašrakšanā. Jūs varat ietekmēt situāciju. Apkopo savas domas, sastādi plānu. Ja jūs parādīsit gara stingrību, jūs uzvarēsit. Sarunas būs veiksmīgas ar pilnīgu partnera izpratni, līdzīgu domāšanas veidu.

Svari

No sarunām var uzzināt daudz noderīga, uzzināt sev svarīgu informāciju. Lieliska diena informācijas meklēšanai, randiņiem, dažādu cilvēku satikšanai. Esiet sabiedriski aktīvs. Pastāv iespēja atrast īstu draugu un līdzīgi domājošu cilvēku.

Skorpions

Visticamāk, Skorpioni vēlēsies sevi palutināt, ļauties tam, ko parasti sev noliedz. Tas var būt noderīgi, ja nav pārspīlēts. Atcerieties proporcijas sajūtu. Šodien jūs nevarat tērēt lielu naudas summu. Vakarā esiet drošs, rīkojoties ar sadzīves tehniku.

Strēlnieks

Jums viss izdodas. Emocionālais stāvoklis ir mierīgs, vienmērīgs. Daudzas problēmas var ātri atrisināt. Bet ir daži, kas liks aizdomāties. Piektdien Strēlniekiem nevajadzētu nodarboties ar niekiem. Nosakiet svarīgākās lietas. Iespējami neveiksmīgi pirkumi. Pārbaudiet laulības lietas.

Lasi arī: Veiksmes piesaistīšanas prakse “Līgums ar Fortūnu”

Lasi arī: Finanšu prognoze: kādā vecumā kļūsi bagāts saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Mežāzis

Ja vēlaties būt pamanīts, jums ir jāizkāpj no ēnas. Parādiet, ka jums piemīt līdera īpašības. Mežāži spēs, lai arī ne bez grūtībām, saliedēt un vadīt cilvēkus. Daudzi zīmes pārstāvji izcelsies sabiedrībā, būs uzmanības centrā, tiks aplieti ar komplimentiem. Lieliskas izredzes uzvarēt sacensībās, sporta sacensībās.

Ūdensvīrs

Nepalaidiet garām iespēju izklaidēties, izklaidējieties patīkamā kompānijā. Piektdiena Ūdensvīram būs viegla un atstās pozitīvus iespaidus. Pasākumu apmeklēšana radīs jaunas paziņas. No gariem braucieniem labāk atturēties, ja tie ir komandējumi. Tāpat nav ieteicams parakstīt svarīgus papīrus un slēgt darījumus.

Zivis

Garastāvoklis būs nemierīgs. Par laimi, nenotiks tas, no kā Zivis baidās. Lai visu piektdienu nepavadītu satraukumā un stresā, izdomā kādu aizraujošu nodarbi. Atvēli laiku kādam hobijam, noskaties interesantu filmu, pagatavo īpašu ēdienu. Nav ieteicams apmeklēt saviesīgus pasākumus. Pastāv risks apmulsumam, atstāt negatīvu iespaidu uz cilvēkiem, kuru viedokli jūs vērtējat.

Leave a Comment