Planetārā prognoze 2023. gada jūlijam katram zvaigžņu zīmes pārstāvim: sagaidāmas nepārtrauktas izmaiņas, dažam pat nevēlami zaudējumi!

Jūlijs ir vissvarīgākais vasaras mēnesis, jo cilvēku enerģija šajā laikā ir maksimāla. Zvaigžņu eksperti mums pastāstīja, kāda būs planētu un zvaigžņu enerģija šajā laikā un kā tā mums palīdzēs vai traucēs atrast laimi.

Līdz 10. datumam, ieskaitot, Merkurs būs vājš, bet pēc tam pāries Lauvas zīmē, kas izraisīs spēcīgu enerģijas pieaugumu. Tas labvēlīgi ietekmēs komunikāciju, kā arī finanšu sektoru. Ir vērts atzīmēt, ka mēnesis paies retrogrāda Neptūna paspārnē, kas sāks apgriezto kustību tikai dienu pirms jūlija sākuma. Arī 23. datumā atklāsies arī Venēra, kas vēsta par nepieciešamību taupīt enerģiju. Bieži izmantojiet enerģijas palielināšanas mantru, lai ievērojami palielinātu produktivitāti un izturību, ja mēneša beigās rodas problēmas.

Auns

Zvaigžņu eksperti iesaka Auniem pēc iespējas ātrāk  atbrīvoties no domām, kas atgrūž veiksmi. Jūlijā viņi Aunu vilks līdz apakšai tik stipri, ka attīstība apstāsies. Grūtāk būs apgūt jaunas zināšanas, veidot jaunas attiecības. Jums ir jādomā pozitīvi, kā arī pēc iespējas mazāk jāuztraucas par sīkumiem. Ja ir papildu laiks, labāk to izmantot tām lietām, kurām ir augstākā prioritāte. Pretējā gadījumā līdz mēneša beigām var rasties sajūta, ka laiks ir tērēts velti. Ir pienācis laiks padomāt par vissvarīgāko.

Vērsis

Vēršus jūlija mēnesī gaida lieli sasniegumi, svarīgas uzvaras, taču jāatceras, ka cilvēks, kurš pārvieto kalnus, vispirms pārvieto mazus oļus. Viss sākas ar mazumiņu, tāpēc noteikti nevajadzētu steigties. Nakts spīdekļi, īpaši Neptūns, Vērsī var provocēt garastāvokļa svārstības. Holotropā elpošana palīdzēs viņiem tikt galā ar to . Zvaigžņu eksperti stingri iesaka Vērsim pārstāt visu uztvert pārāk personiski. Jā, nebūs tie patīkamākie brīži, bet tie nav nekas, salīdzinot ar labo, kas jūlijā var notikt šīs Zemes zīmes pārstāvjiem.

Lasi arī: Bagātības numeroloģija: kā aprēķināt finanšu kodu un ko ar to darīt

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada jūlijā

Dvīņi

Dvīņiem gaidāms salīdzinoši stabils mēnesis, taču viņu draugiem, paziņām, kolēģiem un radiem situācija var būt kardināli atšķirīga. Ja kādam no tuviniekiem ir lielas problēmas, labāk neslēpties aiz vienaldzības maskas. Mums vajadzīga palīdzība – psiholoģiska, materiāla. Ja cilvēki Dvīņos saskatīs laipnību un pozitīvismu, viņi viņiem atmaksās arī turpmāk. Jūlijā ir ļoti svarīgi valkāt tādas krāsas apģērbu, kas nes veiksmi. Izskatam būs ļoti, ļoti svarīga loma. Īpaši svarīgi tas būs tiem, kas meklē mīlestību un jaunu darbu.

Vēzis

Vēži, visticamāk, jūlijā spēs sasniegt harmoniju un dzīvesprieku. Šajā viņiem palīdzēs japāņu filozofija. Ir pienācis laiks kaut ko mācīties, bet ne no savas rūgtās pieredzes, bet gan uzņemot citu cilvēku zināšanas un pieredzi. Tas palīdzēs Vēžiem atrast pareizo noskaņojumu, un tas savukārt dos iespēju uzsākt uzvaras gājienu pa mīlestības un attiecību, darba un finanšu pasauli. Kamēr Merkurs ir spēcīgs. Visu cilvēku veiksmes un laimes avots ir pašapziņa. Vēžiem tas ir jāatceras.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment