Neptūna retro fāze no 2023. gada 30. jūnija līdz 5. decembrim: zvaigžņu ekspertu padomi zvaigžņu zīmēm

2023. gada 30. jūnijā Neptūns apgriežas un sāk retrogrādu ceļojumu pretējā virzienā. Šis būs ļoti nozīmīgs notikums ar ilgtermiņa sekām, kura atbalsis būs jūtamas līdz pat retro kustības beigām – līdz 5.decembrim.

Tas būs seši mēneši, kuru laikā mūs var gaidīt diezgan nepatīkamas nelielas problēmas. To sekas būs diezgan neprognozējamas, tāpēc ir svarīgi pēc iespējas ātrāk tikt galā ar nepatikšanām, lai novērstu nepatīkamu seku parādīšanos. Galvenā problēma ir tā, ka jūs nevarat vilcināties, bet arī Neptūns nepieņem steigu. Laika posmā no jūlija līdz novembrim ieskaitot zvaigžņu eksperti iesaka atbrīvoties no  ieraduma sūdzēties. Neptūnam nepatīk, ja cilvēki sūdzas par likteni, bet viņi paši sēž dīki.

Auns

Galvenais Auna ienaidnieks no 30. jūnija līdz 5. decembrim ir rupjības. Šie cilvēki var būt diezgan rupji, taču šī rakstura īpašība būs sprādzienbīstamākā. Šovasar Auns viņas dēļ var zaudēt daudz draugu un palikt viens. Ir pienācis laiks pārskatīt savu uzvedību un sākt kontrolēt sevi. Ja nē, tad jums vismaz jāiemācās atvainoties par rupjību. Tātad jūs varat izvairīties no problēmām darbā un mājās. Cilvēki tāpēc nezaudēs cieņu pret Aunu, kas palīdzēs uzturēt uzticamas attiecības.

Vērsis

Vērsim šīs planētas apgrieztās kustības periodā ieteicams uzmanīties no slikto ieradumu atgriešanās. Ja vēlaties uzpīpēt vai iemalkot pudeli. Tas var novest pie ārkārtīgi skumjām un neatgriezeniskām sekām. Ja jūs mēģināt savest sevi kopā, tad beidzot varat atbrīvoties no tieksmes pēc sliktā un postošā. Zvaigžņu eksperti arī iesaka Vērsim pārstāt paļauties uz nejaušību. Kamēr Neptūns ir retrogrāds, nejaušiem notikumiem būs ļoti neparedzamas sekas, tāpēc vislabāk ir būt uzmanīgiem.

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada jūlijam: uzzini, kurās dienās labāk netērēt, bet kurās dienās var viegli tikt pie papildu ienākumiem

Lasi arī: Finanšu prognoze 2023. gada jūlijam: pats mēneša sākums būs finansiāli grūts, no mēneša vidus, dažiem pat ļoti veiksies

Dvīņi

Zvaigžņu eksperti iesaka Dvīņiem vasarā un rudenī būt pēc iespējas draudzīgākiem un atsaucīgākiem pret saviem mīļajiem un draugiem. Daudziem no šiem cilvēkiem var būt nepieciešama steidzama palīdzība. Ja Dvīņi to nodrošinās, tas veicinās daudzu notikumu labvēlīgu attīstību viņu dzīvē. Speciālisti arī iesaka šīs Zīmes cilvēkiem būt vērīgiem un uzmanīgiem. Viņu ienaidnieki var pieļaut kaitinošu kļūdu, ko var viegli izmantot. Ir jāskatās, kā cilvēki uzvedas un kāpēc viņi to dara.

Vēzis

Retro-Neptūna periodā par uzvarētājiem iznāks tikai atturīgākie, piesardzīgākie un vērīgākie Vēži. Tie, kas ar risku un piedzīvojumiem mēģinās mainīt savu dzīvi, neizbēgami cietīs neveiksmi. Kamēr šī planēta virzās pretējā virzienā, Vēžiem jācenšas domāt ar savu galvu, vienlaikus neieklausoties citu padomos, īpaši tajos, kurus neviens nav prasījis. Apkārtējie var radīt ilūzijas Vēžu prātā. Tas ir ļoti bīstami, jo tagad tas var izraisīt nepatikšanas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment