Veiksmes piesaistīšanas prakse “Līgums ar Fortūnu”

Mēs visi vēlamies, lai veiksme mums sekotu visur un vienmēr. Lai tas tā būtu, varat izmantot īpašu praksi ar nosaukumu “Līgums ar Fortūnu”. Tas palīdzēs jums kļūt veiksmīgākam jebkurā jūsu dzīves jomā.

Pirmā lieta, ko vērts atzīmēt, ir šīs prakses ciešā saikne ar diviem Visuma likumiem: pievilcību un  vienlīdzīgu apmaiņu. Mūsu dzīvē gandrīz visi notikumi tiek veidoti, pamatojoties uz šiem vienkāršajiem principiem.

Kā izmantot praksi “Līgums ar Fortūnu”

Jums būs nepieciešama piezīmju grāmatiņa, kurā glabāsiet sev svarīgas piezīmes. Tas būs kaut kas līdzīgs personīgai dienasgrāmatai, bet ar citu mērķi. Pirmkārt, mēģiniet izvirzīt sev mērķi. Iespējams, ka jums tas jau ir. Tas var būt sapņa piepildījums, uzdevums, lolota vēlme.

Šī prakse ir balstīta uz savstarpēju apmaiņu. Ja vēlaties gūt veiksmi un īstenot savus plānus pēc iespējas ātrāk, tad jums ir jānoslēdz līgums ar Visumu. Tu uzraksti savu sapni vai mērķi, un blakus uzraksti kādu labu darbu, ko vari paveikt. Tālāk jūs izvirziet sev nosacījumu – bez veiksmes, kamēr neizpildīsit šo solījumu. Jo sarežģītāks solījums, jo lielāka veiksme būs un ātrāk sasniegsi savu mērķi.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Lasi arī: 2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

Bioenerģijas jomas eksperti atzīmē, ka līgumu ar fortūnu var noslēgt ar dažādiem nosacījumiem. Piemēram, jūs varat uzstādīt sev dažus vienkāršus uzdevumus, par kuru izpildi jūs saņemsiet veiksmi. Jūs varat izvirzīt mērķi ne tikai palīdzēt kādam sev tuvam cilvēkam, bet arī vienkārši svešiniekam. Šeit jūsu nosacījumus ierobežo tikai jūsu iztēle.

Šīs prakses mehānismi

Psihologi atzīmē šīs veiksmes piesaistīšanas metodes augsto efektivitāti, jo jūs zemapziņā noskaņojaties uz to, ka pēc tam, kad būsit izdarījis labu citai personai, jūs saņemsiet atlīdzību veiksmes veidā. Tas ceļ pašapziņu un dod motivāciju.

Turklāt šeit, kā tika rakstīts iepriekš, pievilkšanās likums darbojas. Jūs gatavojaties kaut kam labam notikt, ja pats darāt kaut ko labu un noderīgu. Iespējamība, ka jūs iegūsit to, ko vēlaties, palielinās eksponenciāli. Spēkā ir arī Ekvivalentās maiņas likums. Galu galā cilvēki diezgan bieži gūst veiksmi no Visuma, darot kaut ko noderīgu. Šajā gadījumā šis process vienkārši būs apzinātāks.

Atcerieties, ka Visums vienmēr ir mūsu pusē un vēlas, lai mēs būtu laimīgi. Galvenais ir zināt, ko vēlaties.

COMMENTS

Leave a Comment