Horoskops 2023. gada 30. martam

Lauva

Izvairieties no hipotermijas, mēģiniet mazāk atrasties pārpildītās vietās – risks saaukstēties vai “paņemt” elpceļu vīrusu no citiem ir ļoti augsts. Un arī nepārslogojiet sevi fiziski, tas var izraisīt sabrukumu vairākas dienas.

Jaunava

Labvēlīgs brīdis izmeklējumiem un Vese***as atjaunošanai. Konsultējieties ar speciālistiem profilaksei un, ja ciešat no hroniskām slimībām, neignorējiet ieteikumus ārstēšanai.

Svari

Savāc visu gribu un izturību dūrē – šodien kāds var pielikt daudz pūļu, lai tevi nokaitinātu. Nerunājiet par provokatoru, saglabājiet mieru. Tagad, izlauzis zobus pret vienaldzības bruņām, šis cilvēks vairs nevēlēsies tevi sāpināt.

Skorpions

Esiet piesardzīgs uz ceļa neatkarīgi no tā, vai esat vadītājs vai gājējs. Mūsdienās avārijas risks ir ļoti augsts, un no bīstamām situācijām labāk izvairīties. Labākais variants ir nebraukt vispār, un, ja nepieciešams doties uz otru ielas pusi, izmantojiet pazemes pāreju.

Strēlnieks

Šodien Strēlnieka Vese***a var izgāzties, par sevi liks manīt enerģiska rosība un pārpūle. Centieties šajā dienā izvairīties gan no fiziska, gan garīga stresa. Dodiet savam prātam un ķermenim pienācīgu atpūtu, un jūs drīz būsit formā.

Mežāzis

Centieties neuzņemties nevajadzīgas darba saistības. Visticamāk, visu nepaspēsi paveikt laikā, un tas ne vislabākajā veidā ietekmēs attiecības ar priekšniecību un kolēģiem. Labāk ir glābt sava biznesa reputāciju un uzņemties tikai sev veicamus uzdevumus.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 27. marta līdz 2. aprīlim

Ūdensvīrs

Iespējams, ka šajā dienā tev būs jādarbojas kā šķīrējtiesnesim. Mēģiniet saprast katru pusi un nepiešķirt vienai no tām “100% pareizi”. Pirmkārt, neesi pietiekami informēts, lai izdarītu secinājumus, otrkārt, ne vienmēr taisnība ir tam, kurš par to kliedz skaļāk par citiem.

Zivis

Šajā dienā jāievēro maksimāla piesardzība, traumu risks ir augsts. Atlieciet sporta zāles apmeklējumus, remontdarbus vai ekstrēmas aktivitātes uz nākamo nedēļu. Tas būs pilnīgi nepiemēroti, ja tieši tagad dosieties uz ilgstošu Sli**bas lapu, jo Vese***as atjaunošana prasīs daudz laika.

Leave a Comment