Horoskops 2023. gada 30. septembrim: Dvīņus sagaida problēmas, bet Skorpionus – jaunas iespējas!

♌ Lauva

Piemērota diena lielām pārmaiņām un svarīgiem lēmumiem. Sāciet īstenot savu sapni. Jūs varat veikt noguldījumus vai doties iepirkties. Mīlestības attiecības joprojām ir otrajā plānā.

♍ Jaunava

Parādās ne tās labākās īpašības – tu esi pārāk neiecietīgs pret citu trūkumiem. Ir vērts ierobežot kontaktus. Dariet lietas, ko esat atlikuši. Fiziskās aktivitātes, rūpes par augiem un dārza darbi pacels garastāvokli.

♎ Svari

Uzdāvini mīļotajam vai sagatavo kādu pārsteigumu. Jūs jutīsities kā nokļuvis devītniekā un redzat lielisku atdevi. Varbūt labas ziņas, negaidīts un patīkams piedāvājums.

♏ Skorpions

Enerģētiski spēcīga diena. Jūsu priekšā paveras jaunas iespējas, un iespējamas veiksmīgas sakritības. Parādiet iniciatīvu un apņēmību. Vakaru ieteicams pavadīt mierīgā gaisotnē, atpūsties un relaksēties.

♐ Strēlnieks

Šis ir lielisks laiks, lai palielinātu savus ienākumus. Sāc meklēt augsti apmaksātu darbu, raksti CV. Viņi var jums piezvanīt ar interesantu piedāvājumu. Vizualizācija darbojas labi. Tiek piesaistīti pareizie cilvēki, esiet gatavi lietišķai komunikācijai.

Lasi arī: Pieredzējuši dārznieki precīzi zina, kad ir pienācis laiks stādīt ķiplokus un kad ir par agru

Lasi arī: 6 veiksmes faktori: kā padarīt sevi laimīgu

♑ Mežāzis

Aug tajā jomā, kas jūs visvairāk interesē. Iztēle un radošais domu lidojums darbojas maksimāli. Vakars piemērots saziņai ar domubiedriem un ciešu draugu loku.

♒ Ūdensvīrs

Jūsu darbs tiks novērtēts, un jums var nepatikt vērtējums. Jūtieties brīvi izteikt savu viedokli. Patiesība dzimst strīdā. Īss ceļojums, izbrauciens ārpus pilsētas sniegs pozitīvas emocijas.

♓ Zivis

Jums var tikt sniegts vilinošs darba piedāvājums. Dienā jābūt aktīvam, būs daudz darāmā un darāmā. Neaizmirstiet par ēdienreizēm un atpūtu.

Leave a Comment