Horoskops 2023. gada 5. maijam: kādam piepildīsies vēlmes

Lauva

Ir pienācis laiks noslēgt mieru ar ienaidniekiem. Lauvas parādīs diplomātijas talantu, atradīs kompromisu vecajā konfliktā. Jebkādas sarunas un tikšanās ar ienaidniekiem nāks par labu. Vakars piemērots kaislīgiem randiņiem, mīlestībai. Jūs varat saņemt lieliskas ziņas no tālienes.

Jaunava

Viss izdosies, ja Jaunavas spēs pārvarēt savu laisko noskaņojumu. Neatliec lietas uz vēlāku laiku, bet sāc smagi strādāt no rīta. Vakars piemērots saziņai ar cilvēkiem, kuriem ir līdzīgas intereses.

Svari

Lielisks rezultāts biznesā iespējams ar nopietnu attieksmi. Nepalaidiet uzmanību tukšai pļāpāšanai. Efektivitāte no rīta ir augsta, un vakarā tā samazināsies. Jums ir vajadzīgas relaksējošas brīvdienas. Izvairieties apmeklēt trokšņainas vietas. Būtu jauki apciemot tuvākos draugus, parunāties pie tējas un kūkas.

Skorpions

Skorpioni lieliski tiek galā ar sarežģītiem uzdevumiem, viņi ieredz problēmas saknē un ātri pieņem pareizos lēmumus. Sekmīgi nokārto eksāmenus šajā dienā, tiesas sēdē. Pēc pusdienām jūs varat saņemt interesantu piedāvājumu. Jūs gaida neliels, bet ļoti aizraujošs piedzīvojums.

Strēlnieks

Jūs jutīsities viegli un brīvi. Garastāvoklis būs lielisks. Nav izslēgti patīkami zvani, nelielas mīļotā cilvēka uzmanības pazīmes. Dzīve sāks mainīties uz labo pusi. Strēlnieki var doties uz randiņu, atzīties savās jūtās mīļotajam. Ja ir naudas parādi, šodien tie ir jāatmaksā, lai finanšu sektors varētu uzlaboties.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmes, kurām veiksies 2023. gada maijā

Mežāzis

Mežāži tiks pastāvīgi steidzināti, kas, protams, izraisīs kairinājumu. Nesteidzieties, lai izvairītos no kļūdām. Kad vien iespējams, izvairieties no svarīgiem uzdevumiem. Valsts ir vairāk labvēlīga atpūtai nekā darbam. Jogas nodarbības, viegli fiziski vingrinājumi labvēlīgi ietekmēs emocionālo fonu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem diena jāpavada smagā garīgā darbā. Mums jārīkojas piesardzīgi. Rūpīgi plānojiet savus soļus un padomājiet par sekām. Šī ir jūsu panākumu atslēga šodien. Līdz vakaram jums var būt galvassāpes. Palīdzēs muguras un kakla masāža, vanna ar aromātiskajām eļļām.

Zivis

Gaidiet patīkamus pārsteigumus. Iespējamas negaidītas līdzjūtības atzīšanās. Izmanto veiksmi, lai piepildītu to, ko ilgi neesi izlēmis. Spontāna ceļošana ir laba. Zivis lieliski pavadīs laiku, uzzinās daudz interesanta. Iepirkšanās būs veiksmīga. Fanu dāvanas nav izslēgtas.

Leave a Comment