Zvaigžņu zīmes, kurām veiksies 2023. gada maijā

Maijs būs diezgan labvēlīgs mēnesis, taču radošās enerģijas spēks pieaugs pamazām. Lielākā daļa no mums būs aptuveni līdzvērtīgā stāvoklī, taču eksperti uzskata, ka dažas zīmes būs labākā stāvoklī no šī mēneša pirmās dienas.

Lai noskaidrotu, kuram paveiksies vairāk, jāpievērš uzmanība Plutonam, kurš 1. maijā sāks savu retrogrādo kustību, kas izprovocēs daudz problēmu. Maijā veiksies visiem cilvēkiem, bet priekšā iznāks to zīmju pārstāvji, kuras šī planēta skar vismazāk. Viņus var saukt par īstajiem laimīgajiem.

Vērsis

Vērsis spēs apiet gandrīz visas problēmas, kuras Plutons veidos tev un man. Šie ir daži no šī mēneša laimīgākajiem cilvēkiem. Kamēr daudzas Zīmes gremdēs bailēs un nevēlēšanās pamest savu komforta zonu, Vērsis visus šādus šķēršļus spēs pārvarēt gandrīz nekavējoties. Viņiem maija sākums nekļūs par šaubu laiku, un pašapziņa un pašapziņa neizgaisīs. Svešinieku kritika neietekmēs Vērša enerģiju un viņu noskaņojumu. Šo cilvēku dzīve turpinās attīstīties viņiem interesējošā virzienā.

Svari

Lielākajai daļai zīmju cilvēki retro-Plutona dēļ kļūs īstāki, bet ne Svari. Viņi paliks labsirdīgi, pievilcīgi un daiļrunīgi. Maija sākumā būs izdevīgi atšķirt viņus no citu fona, par ko viņus vairāk respektēs kolēģi un draugi. Arī tāpēc Svariem būs daudz lielākas iespējas atstāt neticami pozitīvu iespaidu uz pretējo dzimumu. Eksperti iesaka ikvienam, kas ir aizņemts ar dvēseles radinieka meklējumiem, pievērst uzmanību apkārtējo cilvēku uzvedībai.

Lasi arī: Prognoze 2023. gada maijam – sagaidāms enerģijas pieplūdums un uzvaras

Strēlnieks

Strēlnieks, kā vienmēr, būs ārkārtīgi azartisks. Plutons nespēs viņiem liegt domāt ātri, skaidri un skaidri. Kamēr citiem šajā ziņā sāk rasties grūtības, Strēlnieki to varēs izmantot savā labā. Šie cilvēki atradīsies ārkārtīgi izdevīgā stāvoklī, tāpēc viņiem vajadzēs uzvesties tā, lai tie radītu vislielāko interesi par viņu personu no īstajiem cilvēkiem. Kādam ir jāpasniedz palīdzīga roka, un kādam ir jāapiet. Veiksme sekos Strēlniekam, lai kur viņi dotos.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem būs ārkārtīgi paveicies, turklāt visās jomās uzreiz. Maija sākums viņiem būs bez personīga rakstura problēmām un nepatikšanām, tāpēc viņi varēs virzīt savu tīro prātu virzienā, kas viņiem nesīs maksimāli pozitīvu enerģiju. Kamēr daudziem glāze būs pustukša, tad Ūdensvīriem tā paliks puspilna. Viņu optimisms kļūs par milzīgu ieroci cīņā par vietu saulē. Ūdensvīriem būs ievērojama iespēja saskarties ar virkni patīkamu sakritību un negadījumu. Iespējams, ka Visums viņiem palīdzēs īstenot senus sapņus un vēlmes.

Novēlam veiksmīgu mēnesi, pat ja neatradāt savu zīmi laimīgāko cilvēku sarakstā. Eksperti iesaka maijā piesargāties no melnbaltās domāšanas. Turiet acis vaļā un esiet piesardzīgi līdz 7. maijam, kad sāksies  labvēlīgās planētu stāvokļa izmaiņas.

COMMENTS

Leave a Comment