Pilnmēness Skorpionā 2023. gada 5. maijā: ko drīkst un ko nedrīkst

Pilnmēnesi maija sākumā sauc par Ziedu mēnesi. Eksperti pastāstīja par to, kas šajā dienā var būt bīstams, un ko jūs varat darīt šajā piektdienā. Savlaicīgi sniegti ieteikumi palīdzēs samazināt riskus un veiksmīgi pavadīt šo dienu.

Šo piektdien mums būs pilnmēness un pustumsas aptumsums Skorpionā. Eksperti iesaka šajā dienā atteikties no jebkādiem impulsīviem lēmumiem, kā arī ņemt vērā ekspertu ieteikumus.  Šī notikuma ietekme ietekmēs domas un jūtas, kuras ir svarīgi kontrolēt, lai izvairītos no daudzām problēmām un nepatikšanām.

Ko jūs varat darīt 2023. gada 5. maijā

Pilnmēness ietekme ietekmēs iekšējo uztveri, kas nozīmē, ka 5. maijā nevar ignorēt intuitīvas priekšnojautas. Uzmanība sestajai sajūtai palīdzēs pasargāt sevi no daudzām nepatikšanām un atrast pareizo risinājumu sarežģītās situācijās. Īpaši svarīgi ir atcerēties sapņus, kas palīdzēs atbildēt uz aizraujošiem jautājumiem un sniegs norādes.

Piektdien var un vajag pievērst uzmanību sev. Šo dienu ir svarīgi pavadīt labā noskaņojumā, kas nozīmē, ka ir vērts atlikt lietas, kas novērš negatīvu reakciju. Mīļākie vaļasprieki, atpūtas brīži, pastaigas ziedošos parkos palīdzēs saglabāt pozitīvu attieksmi un neuztraukties par niekiem.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras kļūs bagātas 2023. gada maijā

Šis pilnmēness ir lielisks laiks sevis izzināšanai un pārrunām. Piektdien ikviens varēs novērtēt noieto ceļu, veikt nepieciešamos uzdevumus un  aizvērt pagātnes durvis, lai ļautos pārmaiņām. Eksperti iesaka nekavēties pie neveiksmēm – svarīgi no kļūdām gūt vērtīgas mācības, lai tās neatkārtotos nākotnē un neatgrieztos pie negatīvā.

Ko nedarīt šajā pilnmēnesī

Pilnmēness pusmēness ir bīstams periods, kad negatīvas emocijas var sasniegt pagrieziena punktus un radīt dzīvē daudz nepatikšanas. Šajā sakarā ir svarīgi uzraudzīt garastāvokli, izvairīties no nepatīkamām sapulcēm un dot sev laiku atpūtai.

Pilnmēness dienā nevar uz visu reaģēt burtiski – šīs dienas enerģija emocijas neietekmē vislabākajā veidā, tāpēc nevajag pieķerties vārdiem un uzpūst strīdus no nekā. Grūti būs samierināties, kā arī piedot jūtu lēkmē izteiktos vārdus.

Pilnmēnesim nevajadzētu plānot neko nopietnu: pārvākšanos, globālos remontdarbus, lielus izdevumus. Šīs dienas pretrunīgā enerģija var daudz atņemt, un būs ļoti grūti atdot iztērētos spēkus, nervus, veselību un naudu.

Jebkuru Pilnmēnesi pavada emocionāls pacēlums, un tikai no mums pašiem ir atkarīgs, kā šī diena paies. Eksperti iesaka no rīta noskaņoties uz pozitīvo, plānot lietas un atlicināt laiku atpūtai. Šī taktika pasargās jūs no daudzām neparedzētām problēmām un nepatikšanām.

Leave a Comment