Horoskops 2023. gada 5. septembrim: klusējiet par saviem plāniem!

♌ Lauva

Pretojies, ja kāds mēģina tevi ievilkt konfliktā vai strīdā, ignorē provokatoru. Tavā ceļā uznāca īsts enerģijas vampīrs, un tev nav nepieciešams viņu “barot” ar savām nervu šūnām. Labāk bēg prom!

♍ Jaunava

Otrdien tevi pārņems šaubas par kādu sev apkārt. Sirds pateiks vienu, bet prāts citu. Lai nepazustu pavisam, nesteidzies ar secinājumiem, esi atrauts no citām domām. Drīz situācija noskaidrosies, jums tikai nedaudz jāpagaida.

♎ Svari

Šodien situācija var kļūt nekontrolējama, un viss noies greizi. Paklausīgi skatīties, kā kārtību nomaina haoss, nav tā vērts. Paņemiet varas grožus savās rokās un pielieciet visas pūles, lai visu noliktu savās vietās.

♏ Skorpions

Šo dienu zvaigznēm ieteicams pavadīt cilvēku lokā, kuri ir jaunāki pēc vecuma vai ir zemāki par jums pēc statusa, profesionalitātes līmeņa. Vārdu sakot, jums vajadzētu sazināties ar tiem, kuriem jūs varat darboties kā mentors, guru. Ieguvumi būs abpusēji: klausītāji saņems vērtīgus padomus, un tev būs iespēja kādu pamācīt (ja godīgi, tev tas ļoti patīk).

♐ Strēlnieks

Šodien vārdi “es gribu” un “es varu” jums ir gandrīz sinonīmi — zvaigznes ir apņēmības pilnas jums palīdzēt visos centienos. Netērējiet dārgo potenciālu sīkumiem, uzstādiet sev lielus, ambiciozus mērķus.

Lasi arī: Tava svarīgākā misija saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Labākās vīriešu īpašības saskaņā ar viņa zvaigžņu zīmi

♑ Mežāzis

Diena labvēlīga nopietnu lēmumu pieņemšanai. Šodien Mežāžu analītiskās spējas ir vislabākajā līmenī, neviens sīkums nepaliks jūsu uzmanību, pateicoties kuriem jūs, visticamāk, nepieļausit kļūdu. Varbūtība, ka izvēlēsies nepareizo ceļu, ir praktiski nulle.

♒ Ūdensvīrs

Šajā dienā tev var šķist, ka visa pasaule ir pret tevi, bet paskaties uz situāciju no malas! Tas esi jūs pret visu pasauli – jūsu vēlme kritizēt jebkuru citu rīcību, spītība un neiecietība pret citu cilvēku viedokļiem atturēs nevienu no saziņas ar jums.

♓ Zivis

Vēlme “plivināt spārnus” pār citiem joprojām ir ar tevi, bet “nesažņaugt” ar ikviena gādību, kas stāj tavā ceļā! Ne visiem patīk šāda attieksme pret sevi, un šodien jūs varat saņemt bargu atraidījumu. Palīdziet vārdos vai darbos tikai tiem, kam tas patiešām ir vajadzīgs.

Leave a Comment