Horoskops 2023. gada 7. augustam: izmantojiet savu enerģiju uzmanīgi!

♌ Lauva

Ja šajā dienā vēlies pārmaiņas un jūti, ka nevēlies dzīvot tā, kā agrāk, neattiecini to uz nogurumu un sliktu garastāvokli. Laiks kaut ko mainīt savā dzīvē patiešām ir pienācis, un ir pienācis laiks pāriet no domām uz darbiem.

☀️ Labvēlīga diena

⛵️ alkas pēc pārmaiņām

🏃‍♂️ nepaliec uz vietas

♍ Jaunava

Šonedēļ Jaunavām būs iespēja īstenot kādu senu sapni. Bet negaidi iespēju nokrist no debesīm, uzņemies iniciatīvu, sper pirmo soli. Atcerieties veco joku un, ja vēlaties laimēt loterijā, iegādājieties vismaz loterijas biļeti!

☀️ Labvēlīga diena

⛵️ jaunas funkcijas

🏃‍♂️ Sāc virzīties uz mērķi

♎ Svari

Šī nedēļa no tevis prasīs netradicionālu lēmumu pieņemšanu un spēju pielāgoties mainīgajiem apstākļiem. Nemēģiniet pieturēties pie plāna, eksperimentējiet un rīkojieties atbilstoši situācijai.

😳 pārsteiguma diena

⛵️ Apstākļi mainīsies, būs jāmaina kurss

🧘‍♀️ esi mierīgs

♏ Skorpions

Nedēļas sākumā Skorpioniem ir grūti piespiest sevi kaut ko darīt – kārdinājums ļauties slinkumam un izniekot dienu niekiem ir neticami spēcīgs. Taču zvaigznes iesaka tomēr pārvarēt šo vēlmi, jo, “čakarējoties” sociālajos tīklos vai skatoties nākamo sēriju, tu paliksi tālāk no reālās dzīves un vari palaist garām kādu izdevīgu iespēju.

📉 Samazināta aktivitāte

💪 Savelciet sevi kopā – lietas negaida

❗️ Nepalaidiet garām daudzsološas iespējas

♐ Strēlnieks

Šodien Strēlniekiem ir ļoti grūti pretoties un neiegādāties kaudzi nederīgu lietu. Turklāt Strēlnieks pats paliks stingrā pārliecībā, ka viņam tie vienkārši ir vajadzīgi, tikai viņš vēl nav izdomājis, kāpēc! Lai netērētu vairāk, nekā vari atļauties, zvaigznēm ieteikts apiet veikalus un, ja kaut kas tiešām steidzami nepieciešams, sūtīt iepirkties kādu no mājsaimniecības.

❌ Slikta iepirkšanās diena

❗️ Augsts nepamatotu tēriņu risks

🙅‍♀️ Centieties pat neiet uz veikaliem

Lasi arī: Kā vecāku zvaigžņu zīmes ietekmē bērna likteni un personību

Lasi arī: Kā atrast savu aicinājumu saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

♑ Mežāzis

Nedēļas sākumā ambīcijas un pārmērīga pašpārliecinātība var novest Mežāzi pie nopietnas kļūdas. Neignorējiet citu brīdinājumus, esiet uzmanīgāki pret viņu vārdiem un rūpīgi apsveriet savus lēmumus.

❗️ Augsts kļūdu risks

👂 ieklausies apkārtējos

🤔 Padomā, pirms dari

♒ Ūdensvīrs

Šodien Ūdensvīra laimes recepte ir nesteidzīgas intīmas sarunas ar mīļajiem. Runājiet par savām sāpēm pie aromātiskas tējas tases, klausieties sarunu biedru, runājiet par tālām tēmām. Jums vienkārši ir jāsakārto dvēseles atpūta un jāizrunājas tagad.

🐢 nekur nesteidzies

🏋️‍♂️ atsakieties no jebkādas enerģiskas aktivitātes

👤 Izlejiet savu dvēseli kādam sev tuvam cilvēkam

♓ Zivis

Nedēļas sākumā Zivis var piedzīvot īstu emociju vētru. Turklāt zibspuldzes būs gan ar plusa zīmi, gan ar mīnusa zīmi. Greizsirdības lēkmes nomainīs “smacējošs” maigums, bet melanholiju un neapmierinātību – ar mīlestību pret dzīvi un nepieredzētu aktivitāti.

😥 grūta diena

😖 emocionāla nestabilitāte

💣 tieksme paust emocijas

Leave a Comment