Horoskops 2023. gada 7. augustam: izmantojiet savu enerģiju uzmanīgi!

♈ Auns

Nedēļas sākumā Aunam var rasties grūtības biznesā, un šķēršļi lielākoties radīsies vienkāršu uzdevumu risināšanā. Grūti mērķi tiks doti viegli, bet tikai apdomā katru soli, nerīkojies “automātiski”.

🐌 lietas virzās lēnām

⛔️ negaidīti šķēršļi

🤔 Padomā par katru soli

♉ Vērsis

Jau nedēļas pirmajā dienā Vērsi var apciemot domas, ka viņam nekam neatliek laika un dienā ir pārāk maz stundu. Satraukumu izraisa tas, ka esi pārāk prasīgs pret sevi un pieradis kontrolēt visu un visus. Atbrīvojiet grožus, deleģējiet daļu darba tiem, kam tas patiešām ir jādara, un jūs redzēsiet, cik daudz laika esat atbrīvojis.

😳 satraukums

⏰ Laika trūkuma sajūta

❌ nedari kāda cita darbu

Lasi arī: Kā vecāku zvaigžņu zīmes ietekmē bērna likteni un personību

Lasi arī: Kā atrast savu aicinājumu saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

♊ Dvīņi

Nedēļas sākumā Dvīņiem jāpabeidz lietas, kas jau sen atliktas uz vēlāku laiku. Taču, pirms ar entuziasmu sāc risināt problēmas, pārliecinies, vai tās nav zaudējušas savu aktualitāti – būs kauns, ja iztērētais laiks un pūles būs veltīgi.

✅ pabeigšanas diena

✍️ Sastādi šodienas uzdevumu plānu

⏰ Netērējiet laiku lietām, ko varat un ko nevajadzētu darīt

♋ Vēzis

Vēži nedēļu iesāks pozitīvi un jautri. Enerģija ir burtiski pilnā sparā, un reakcijas ir gandrīz zibenīgas. Bet tieši tas var nodarīt jums sliktu pakalpojumu – darīt un izrunāt visu, kas ienāk prātā, nekavējoties, vismaz neapdomīgi. Neaizmirsti vispirms domāt!

☀️ Labvēlīga diena

📈 augsta biznesa aktivitāte

🤐 neaizmirstiet sekot runai

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment