Horoskops 2023. gada 7. jūlijam: diplomātiskums sniegs jums priekšrocību

Lauva

Šodien nesajauciet biznesu un personīgo. Draugs var sazināties ar jums, un, lai viņam palīdzētu, jums vajadzēs ļaunprātīgi izmantot savu autoritāti, dienesta stāvokli. Zvaigznes brīdina jūs no tā – kaitējiet tikai sev. Atrodiet pārliecinošus noraidījuma iemeslus un neatbildiet uz neapmierinātajiem vārdiem “es apvainosies” un “ak, tāds tu esi”.

Jaunava

Nedēļas beigās neiesaistieties strīdos ar priekšnieku, pretējā gadījumā priekšnieks ātri norādīs uz jūsu vietu, un tas sabojās garastāvokli uz visu nedēļas nogali. Atcerieties dziesmas rindiņu, kurā teikts: “Žirafe ir liela, viņš zina vislabāk”, un netērējiet laiku strīdiem.

Svari

Ja vēlaties aizstāvēt savu viedokli un pārliecināt citus, ka jums ir taisnība, atstājiet neskaidru valodu un saglabājiet emocijas citai reizei. Tikai saprāta argumenti, skaitļi un fakti, kas, kā zināms, ir spītīga lieta. Iedomājieties, ka esat vēl spītīgāks par jums.

Skorpions

Šodien Skorpioni ir neparasti aizdomīgi un it visā saskata lomu. Centieties slēpt savu noskaņojumu no citiem, pretējā gadījumā jūs riskējat viņus aizvainot par velti. Kamēr savas aizdomas nepamatosi ar faktiem, esi stulbs kā zivs un neizsaki nevienam pretenzijas.

Strēlnieks

Gudrs un apdomīgs, bet tik lētticīgs Strēlnieks šodien var maksāt par pārmērīgu sirsnību. Jā, jā, ne visi zina vārda “pieklājība” patieso nozīmi un nevilcinieties izpaust citu cilvēku noslēpumus, zagt idejas un izmantot informāciju, kaitējot citiem. Nav vērts sarunāt procedūru ar intrigantu, pēc kautiņa viņi nevicina dūres. Apgūsti šo rūgto mācību un esi uzmanīgāks turpmāk!

Lasi arī: Kāds matu griezums saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi tev nesīs veiksmi un palīdzēs kāpt pa karjeras kāpnēm

Lasi arī: Ekstrasense Lilija Hegaja pastāstīja kā vienkārši zaudēt svaru

Mežāzis

Lielisks laiks noderīgu kontaktu veidošanai. Īsto cilvēku satiksiet neformālā vidē, tāpēc neatsakieties no ielūgumiem uz draudzīgām sapulcēm un izklaides pasākumiem.

Ūdensvīrs

Ir pienācis brīdis, kad var sākt īstenot jau ilgu laiku izloloto ideju. Jūs esat savācis pietiekami daudz informācijas, sagatavojis augsni un esat gatavs ideju pārvērst realitātē. Nekavējies ilgāk, citādi sapnis paliks sapnis, sper vismaz pirmo soli!

Zivis

Piektdien vari uzzināt kādu informāciju, kas nav paredzēta tev. Centieties neuzdoties un nedemonstrējiet, ka esat “arī zinošs”, jūs iegūsit nelabvēļus. Drīzāk padomājiet, kā saņemto informāciju izmantot vislielākā labuma gūšanai, un pacietīgi gaidiet īsto brīdi.

Leave a Comment