Ekstrasense Lilija Hegaja pastāstīja kā vienkārši zaudēt svaru

Ekstrasense Lilija Hegaja pastāstīja par efektīvu un vienkāršu veidu, kā zaudēt svaru. Gaišreģe iesaka diētu, kuras pamatā ir četri zvaigžņu zīmju elementi. Nav nepieciešams sevi nogurdināt ar stingrām diētām, pietiek zināt savu stihiju atbilstoši Zvaigžņu zīmei un ievērot dažus uztura un dzīvesveida noteikumus.

Kā zaudēt svaru Uguns stihijas pazīmes: Auns, Strēlnieks un Lauva

Auns, Strēlnieks un Lauva Lilija Hegaja iesaka ēst pārtiku, kas stimulē vielmaiņu un asinsriti. Viņiem labvēlīgi ietekmē graudaugi, lasis, sēnes, pētersīļi, cukini, sparģeļi, brokoļi, bietes, sīpoli, avokado, paprika, ķiploki un spināti. Visiem šiem produktiem ir jābūt to cilvēku uzturā, kuri dzimuši zem Uguns stihijas zvaigznāja.

Pārtika, kas bagāta ar holesterīnu, viņiem ir stingri kontrindicēta. Uguns stihijas zīmēm vajadzētu izvairīties no saldu, pikantu sakņu kultūru (redīsu un mārrutku), putras ar pienu, kafijas un tējas ēšanas.

Turklāt Lilija Hegaja neiesaka šīm Zvaigžņu zīmēm pilnībā atturēties no ēdiena. Ja ir vēlme attīrīt ķermeni un badoties, tad tas jādara tikai uz augoša mēness.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras kļūs bagātas 2023. gada jūlijā: jums ne tikai paveiksies, bet arī nauda kritīs no debesīm!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: bez svarīga iemesla neceļojiet, dažus var sagaidīt avārija ceļā!

Uguns stihijas pārstāvjiem noderēs elpošanas vingrinājumi. Tie būs fiksācijas posms svara korekcijas procesā.

Kā zaudēt svaru Zemes zīmes: Jaunava, Vērsis un Mežāzis

Jaunavām, Vēršiem un Mežāžiem jāatceras, ka viņi absolūti nevar pārēsties. Pēc ekstrasenses Lilijas Hegajas domām, Zemes stihijas pārstāvjiem ir tendence uzkrāt enerģiju. Problēma ar viņu lieko svaru ir tā, ka viņi nezina mēru. Tiem, kas dzimuši zem Zemes stihiju zīmēm, jāiemācās viens svarīgs noteikums: no galda jāpieceļas ar vieglu izsalkuma sajūtu.

Pārtikas produkti, kas viņiem palīdzēs zaudēt svaru: rīsi, pākšaugi, gaļa, siers, biezpiens, piena produkti.

No uztura jāizslēdz: sviests, prosa, baltmaize, salda un sāļa.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment