Zvaigžņu prognoze 2023. gada jūlijam no Andželas Pērlas: atbildīgs mēnesis, nezaudējiet modrību!

Sākas jauns vasaras mēnesis, kas noteikti kļūs par priecīgu pārmaiņu laiku, ja ieklausīsies slavenās Andželas Pērlas ieteikumos. Savlaicīgi padomi palīdzēs Zvaigžņu zīmēm piesaistīt veiksmi un nepalaist garām spilgtas iespējas.

Jūlijs būs atbildīgs mēnesis, kad svarīgi ne tikai baudīt siltumu un pelnītu atpūtu, bet arī rūpīgi sekot līdzi notikumu attīstībai. Andžela neignorēt priekšnojautas, lai apietu likteņa problēmas un lamatas, pieņemtu pareizos lēmumus un gūtu pārliecību.

Auns

Aunus jūlijā gaida 2 svarīgi notikumi, un tas sāksies ar Pilnmēnesi 10. mērķu un sasniegumu mājā. No 3. jūlija Zīmes pārstāvji iegūs skaidrību, varēs lemt par ceļa virzienu un pirms tam pabeigt agrāk iesākto un gūt sava darba rezultātus. Ziemeļu karmiskais mezgls Rahu ieiet Auna zīmē, kas nozīmē, ka nāk nopietnas pārmaiņas, kas notiek ik pēc 8 gadiem. Mīlestības, komforta un naudas planēta Venera no 23. jūlija dodas retrogrādā kustībā, un šis notikums ietekmēs arī Aunu pasaules uzskatu un vēlmi mainīt savu dzīvi uz labo pusi.

Vērsis

Mēnesis sākas ar Pilnmēnesi. 3. jūlijā Pilnmēness zīmes 9. mājā pievērš Vērša uzmanību dzīves jēgai. Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks kaut ko pabeigt, atbrīvoties no pagātnes un sākt jaunu dzīves posmu, gūstot vērtīgas mācības. Jūlijā karmiskais mezgls Rahu ienāk 12. pabeigšanas mājā, tāpēc no 18. jūlija Vērsis saskarsies ar globālām izmaiņām, kas notiek reizi 18 gados. No 23. jūlija Venēra zīmes 4. mājā iegriezīsies retrogrādā, un šis notikums ietekmēs personīgās dzīves sfēru, ģimeni un finansiālo situāciju.

Lasi arī: Ja jūs satiekat šādu cilvēku, bēdziet neatskatoties

Lasi arī: Šie zvaigžņu zīmju pārstāvji lasa cilvēkus kā atvērtu grāmatu: esiet uzmanīgi viņu klātbūtnē!

Dvīņi

Pilnmēness 3. jūlijā atradīsies finanšu 8. mājā, sniedzot skaidrību un palīdzot Dvīņiem izvirzīt mērķus, plānot darbības un atbrīvoties no problēmām. No 11. jūlija Marss 4. dzīvesvietā var radīt krīzes situāciju, pateicoties kurai Dvīņi spēs noteikt prioritātes un atrisināt sarežģītus jautājumus. Merkurs no 12. ienāks 3. sakaru un komunikācijas mājā, kas dos pārliecību un ļaus veidot noderīgas paziņas. No 23. jūlija 3. mājā ienāks retrogrādā Venera: Dvīņi spēs izlīgt mieru ar mīļajiem un rast risinājumus sarežģītām situācijām.

Vēzis

Pilnmēness 3. jūlijā attiecību un partnerattiecību 7. mājā nozīmē iegūt skaidrību, spēju noteikt prioritātes un atbrīvot sevi no negatīvisma. Marsa ietekme no 11. jūlija ietekmēs sakaru un tuvinieku sfēru, dodot Vēzim apņēmību rast laimi un  atbrīvoties no visa nomācošā . Venēras retrogrādes ietekme no 23. jūlija līdz 4. septembrim palīdzēs izvērtēt notiekošo un pieņemt svarīgus lēmumus attiecībā uz ģimeni un dzīvesvietu.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment