Planētu tranzīti: kāda būs Venēras ietekme Lauvā no 2023. gada 5. jūnija līdz 8. oktobrim – esiet gatavi uz visu!

5. jūnijā Venēra pāriet Lauvas zīmē, kas, pēc zvaigžņu ekspertu domām, mums noteikti nenāks par labu. Tomēr šo notikumu nevar saukt par nelabvēlīgu. Mēs iesakām nedaudz sīkāk iepazīties ar to, kādas izmaiņas var notikt mūsu dzīvē sakarā ar Venēras enerģijas izmaiņām.

Iesākumā ir vērts teikt, ka Venēra Vēzī jūtas labāk nekā Lauvā. Šeit nav absolūti nekāda iemesla strīdēties, ka šī pāreja kaut kā pasliktinās mūsu dzīvi, taču bez eksperta padoma jūs varat paklupt uz dažām grūtībām. Venērai Lauvā ir gandrīz tāds pats spēks kā Vēzim, taču kaut kādā veidā mainīsies pati ietekmes būtība uz mūsu enerģiju un garastāvokli, darbībām un vēlmēm.

Palielinās egoisms

Pirmkārt, cilvēki vairāk domās par sevi nekā par citiem. Protams, tas nenovedīs pie labākām attiecībām. Gluži pretēji, tas var iesēt nesaskaņas starp mīļotājiem, radiem, draugiem un darba kolēģiem. Pirmais pluss ir tas, ka jums un man būs ļoti viegli tikt galā ar savtīgām tieksmēm. Ir iespējams un pat nepieciešams kontrolēt sevi un domāt par citiem. Ir svarīgi tikai periodiski par to domāt un pajautāt sev: “Vai es visu daru pareizi?”.

Otrs pluss ir tas, ka egoisms pats par sevi droši vien noderēs. Tas attiecas uz tiem cilvēkiem, kuri jau tagad milzīgu daļu sava laika un enerģijas atdod citiem. Nepilnīte egoisma viņiem netraucēs, bet, tieši otrādi, ļaus koncentrēties uz sev svarīgo. Tas viņus padarīs laimīgākus.

Paaugstināta vēlme pēc izklaides

Izklaidēties un gūt patiesu prieku no dzīves nav nekas nepareizs. Problēmas sākas tad, kad izklaide kļūst nevis kā papildinājums, bet gan primārais mērķis, uzmācīga vēlme. Venēras uzturēšanās laikā Lauvā daudziem cilvēkiem notiek tieši tā – viņi vēlas baudu, un jo vairāk, jo labāk. Tas, protams, nav izdevīgi, jo tādā veidā cilvēks savelk tā saukto “dopamīna cilpu”, kad mazinās baudas uztvere no patīkamām aktivitātēm, tāpēc to vajag arvien vairāk.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 5. līdz 11. jūnijam – dzīve turpinās mainīties!

Lasi arī: Prognoze 2023. gada jūnijam no Andželas Pērlas: kuri no jums var gaidīt pozitīvas pārmaiņas

Arī mīnuss ir tas, ka izklaide un prieks lielos daudzumos samazina cilvēka spēju koncentrēties uz biznesu un darbu. Apziņa samazinās, un, lai to atstātu tajā pašā līmenī, jums jāatceras par mērenību. Kamēr Venēra ir Lauvā, mēģiniet piespiest sevi palaist garām šo vai citu darbību, lai neizdegtu. Ierobežojiet savas baudas, bet pilnībā neizslēdziet dopamīna plūsmu.

Impulsivitātes palielināšanās

Venēras noskaņojums un enerģija Lauvā mudina mūs uzvesties impulsīvāk, un to var just pilnīgi jebkurā dzīves jomā. Piemēram, cilvēki būs pakļauti finanšu tēriņiem. Par laimi, Merkurs tagad ir ļoti spēcīgs un radošs, tāpēc viņš neļaus jums un es tērēt savu naudu velti. Neskatoties uz to, jums joprojām vajadzētu būt uzmanīgākam, rīkojoties ar naudu, nevis izkaisīt banknotes pa labi un pa kreisi.

Impulsivitāte tiks izsekota darbībās attiecībā pret citiem. Kāds var teikt ne tos patīkamākos vārdus mīļotajam, draugam, kolēģim. Problēma ir tā, ka daudziem pat nešķitīs, ka ir teikuši kaut ko lieku. Tieši tāpēc šajā periodā ir svarīgi paskatīties uz citu cilvēku reakciju uz tavu uzvedību. Ja nepieciešams, jums būs steidzami jāatvainojas, lai neizraisītu konfliktu.

Varbūt šīs ir visas problēmas, kuras mēs varam sagaidīt Venēras dēļ Lauvā. Sekojiet līdzi planētu tranzītiem, atsaucoties uz  mūsu rakstu par to, kā konkrēta planēta ietekmē jūs un mani laikā, kad naksnīgajās debesīs šķērsojat dažādus zodiaka zvaigznājus. Eksperti novēl jums veiksmi un laipnību.

COMMENTS

Leave a Comment