Horoskops 2023. gada 7. septembrim: nebaidieties no jauniem izaicinājumiem!

♌ Lauva

Šajā dienā jūs sastapsities ar citu nevaldāmību un nepiekāpību. Mobilizējiet visu elastību un diplomātiju, lai jūs nogalinātu divus putnus ar vienu akmeni – jūs joprojām varat vienoties, kā arī atstāt vislabvēlīgāko iespaidu uz tiem, kas situāciju vēros no malas.

♍ Jaunava

Diena ir labvēlīga nesteidzīgai personisku lietu risināšanai. Taču apkārtējiem šajā jautājumā ir cits viedoklis – viņi tev nemitīgi traucēs, uzdos jautājumus, izteiks pretenzijas, lūgs palīdzību. Saki tieši, ka esi aizņemts, pretējā gadījumā pavadīsi dienu stulbā kņadā.

♎ Svari

Izvēloties biznesa partnerus un palīgus, vadieties pēc saprāta, nevis pēc jūtām. Vērtējiet cilvēkus tikai pēc viņu profesionālajām īpašībām, tikai tā jums veiksies. Turpiniet runāt par emocijām, simpātijām un antipātijām — viss neizdodas.

♏ Skorpions

Jebkura biznesa, ko uzsākat šodien, panākumu atslēga neatkarīgi no tā, vai tas ir jauns projekts, atvaļinājums vai diēta, ir laba plānošana. Saliec visu “pa plauktiņiem”, nepalaižot garām nevienu detaļu, ņem vērā pat mazākās nianses un detaļas, un tad viss noteikti izdosies.

♐ Strēlnieks

Šodien mums ir jāsazinās ar “profesionālu” tenku, iespējams, vairāk nekā vienu. Par jums tiks izgāzta kaudze informācijas, no kuras lielākā daļa jums būs pilnīgi neinteresanta. Diemžēl jūs nevarēsit atbrīvoties no lipīgā sarunu biedra, pat netērējiet tam savu enerģiju – jūs esat pie durvīm, un viņš ir pie loga. Esiet pacietīgi un gaidiet, kamēr kaulu mazgāšanas mīļotājs atpaliks no sevis.

Lasi arī: Tavs aromāts: izvēlies smaržas atbilstoši savai Zvaigžņu zīmei, lai veiksme tevi nepamestu

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. līdz 10. septembrim: atstājiet pagātni pagātnē, esiet atvērti jaunajam

♑ Mežāzis

Velti laiku mīļajiem: otrajam kausam, vecākiem, bērniem. Neattaisnojiet savu neuzmanību ar aizņemtību – jums nav vairāk gadījumu kā citiem. Ja ģimenei nav iespējams veltīt veselu dienu, atvēliet vismaz dažas stundas.

♒ Ūdensvīrs

Diena nav piemērota lēmumu pieņemšanai – šodien būtībā nespēj izdarīt izvēli. Dodot priekšroku vienai iespējai, jūs nekavējoties sākat šaubīties un veltāt papildu laiku pārdomām un tā tālāk bezgalīgi.

♓ Zivis

Lieliska diena jaunu zināšanu iegūšanai – šodien tu uzņem informāciju kā sūklis. Vakarā vajadzētu atpūsties vai darīt kaut ko tādu, kas neprasa lielu intelektuālu piepūli. Vēl labāk, atpūtieties no visa.

Leave a Comment