Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. līdz 10. septembrim: atstājiet pagātni pagātnē, esiet atvērti jaunajam

Rudens var nebūt tas patīkamākais laiks, taču zvaigžņu ekspertu padomi palīdzēs septembri iesākt tā, lai nenožēlotu savu rīcību un lēmumus. Centieties ievērot vienkāršus ieteikumus no 4. līdz 10. datumam.

Noteikti varam teikt, ka pārmērīga nostalģija un domas par pagātni kopumā nodarīs lielu ļaunumu mūsu noskaņojumam. Ir jāskatās nākotnē. Tas ir labākais veids, kā padarīt savu dzīvi jēgpilnāku, patīkamāku un stabilāku. Daudzi no mums būs garīgi neaizsargāti, tāpēc labāk ir nepasliktināt situāciju.

Auns

Aunam ir pienācis laiks ar galvu ienirst darbā un biznesā, taču tajā pašā laikā zvaigžņu eksperti stingri iesaka neaizmirst par atpūtu un relaksāciju, pretējā gadījumā jūs varat nopietni sabojāt savu garastāvokli. Šis ir lielisks periods jaunu zināšanu un pieredzes iegūšanai. Jūs varat pilnībā nodoties šim virzienam, jo ​​intelektuālajai attīstībai tas nekad nav agrāk vai vēlāk.

Vērsis

Vērsis nekādā gadījumā nedrīkst sev noteikt ierobežojumus darba, mīlestības, atpūtas vai vaļasprieku ziņā. Ja vēlaties kaut ko darīt, jums tas ir jādara. Pretējā gadījumā viņi var piedzīvot lielu vilšanos. Tagad noteikti nav labākais laiks, lai vienkārši pakāptos un atkāptos, atsakoties no sapņa vai mērķa. Mums jāturpina sasniegt savu mērķi, jo līdz triumfam vairs nav daudz laika.

Lasi arī: Kā izdzīvot bezdarbu: padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Lasi arī: Kā ātrāk kļūt bagātam saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Dvīņi

Dvīņi var zaudēt kontroli pār situāciju, padarot savu dzīvi haotiskāku un neparedzamāku. Ir jāseko plāniem un neriskē. Šonedēļ nekādā gadījumā nedrīkst pārkāpt morāles normas, likumu. Ja vēlaties, varat mēģināt mainīt tālejošos plānus – atlikt atvaļinājumu vai mainīt darbu utt. Dvīņi var domāt par nākotni, bet noteikti ne par pagātni.

Vēzis

Paredzams, ka šī nedēļa Vēžiem būs orientieris, ļoti svarīga. Sākumā tas nebūs līdz galam pamanāms, taču, tuvojoties nedēļas beigām, Vēži sapratīs, kas ir uz spēles. Mīlestības sfērā risks kļūdīties ir ļoti augsts, bet darba un finanšu jomā veiksmes iespējamība ir daudz lielāka. Tas nenozīmē, ka jums ir jābeidz meklēt mīlestību vai mēģināt stiprināt esošās attiecības.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment