Horoskops 2023. gada 9. jūnijam

Auns

Liela slodze rada iekšēju spriedzi, kas viegli pārvēršas agresijā pret saviem mīļajiem. Velti vairāk laika atpūtai. Pirms došanās uz randiņu vai tikšanos ar draugiem, ģimeni ir jāatgūst un jānomierinās.

Vērsis

Neesiet emocionāli par sīkumiem, īpaši, ja tas tiek provocēts. Vērsim jāsaglabā miers un vienmērīgs, lai netiktu ierauts lielā skandālā. Nav labākā diena sarunām. Prāts un atmiņa darbojas labi. Jūs varat mācīties, risināt sarežģītas problēmas vai rūpēties par ikdienas dzīvi.

Lasi arī: Planētu tranzīti: kāda būs Venēras ietekme Lauvā no 2023. gada 5. jūnija līdz 8. oktobrim – esiet gatavi uz visu!

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju vērtējumi: popularitāte mīlestībā, draugu lokā, panākumi darbā

Dvīņi

Laiks novākt augļus. Ja pēdējo pāris nedēļu laikā būsi smagi strādājis un visu darījis pareizi, diena būs ļoti veiksmīga, dzīvespriecīga un priecīga. Pretējā gadījumā jums būs jāstrādā pie kļūdām. Attiecību noskaidrošana ar partneri ne ar ko labu nebeigsies.

Vēzis

Pārmērīgi reaģējat uz notiekošo, mēdzat sākt strīdēties par niekiem. Centieties ierobežot kontaktus ar cilvēkiem. Viegla vingrošana, pareizs uzturs un klasiskās mūzikas klausīšanās palīdzēs nomierināties. Visticamāk kases čeki, kurus Vēži jau sen gaidījuši.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment