Horoskops 2023. gada 9. jūnijam

Lauva

Šis nav īstais laiks nopietnām sarunām. Paši nemanot, Lauvas izdarīja lielu spiedienu uz saviem sarunu biedriem. Jūsu spēks visur tiekas ar pretestību. Piektdiena, 9. jūnijs, jāpavada pasīvi. Atpūtieties, pastaigājieties, pavadiet laiku, lasot grāmatu vai skatoties filmu. Labsajūtas procedūrām būs pozitīva ietekme.

Jaunava

Zemās uzmanības koncentrācijas dēļ nav ieteicams veikt atbildīgu darbu, slēdzot jebkādus līgumus. Zvaigznes ir labvēlīgas atpūtai un relaksācijai. Var nodarboties ar radošu darbu, sakārtot lietas mājā. Randiņi ar partneri un tikšanās ar draugiem, visticamāk, būs garlaicīgi un jūs nogurdinās.

Svari

Nedarbosies komunikācija ar kolēģiem. Labi, ja Svari var strādāt vieni. Pat ja jūs parasti nesatiekaties uz ielas, šodien izdariet izņēmumu. Svešinieki, kas uzsāks sarunu, būs noderīgi. Spilgti iespaidi dos randiņu romantiskā vidē.

Skorpions

Pavadiet piektdienu prom no mājām. Ģimenes strīdu risks ir augsts. Iniciatīva, vēlme uzņemties papildu pienākumus palīdzēs gūt panākumus biznesā.

Strēlnieks

Pieņemot svarīgus lēmumus, paļaujieties uz savu intuīciju. Intelektuālais darbs šodien nederēs. Paņemiet pārtraukumu un pavadiet brīvo laiku kopā ar ģimeni. Sakārtojiet vakariņas, iegādājieties nelielas dāvaniņas, uzspēlējiet kādu galda spēli.

Lasi arī: Planētu tranzīti: kāda būs Venēras ietekme Lauvā no 2023. gada 5. jūnija līdz 8. oktobrim – esiet gatavi uz visu!

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju vērtējumi: popularitāte mīlestībā, draugu lokā, panākumi darbā

Mežāzis

Jums nepatīk riskēt un eksperimentēt, bet dažreiz tas vienkārši ir nepieciešams, lai veiksmīgi atrisinātu problēmu. Atbrīvojieties no šaubām un bailēm. Rīkojies pārliecinoši un esi apmierināts ar dienas rezultātiem.

Ūdensvīrs

Ikdienas pienākumi un ikdienas aktivitātes ir viegli izpildāmas. Ūdensvīriem nav ieteicams uzņemties jaunus uzdevumus, uzsākt projektus. Var pieļaut nopietnas kļūdas. Atrodiet iespēju piezvanīt savai ģimenei. Viņiem, iespējams, būs nepieciešams jūsu atbalsts, padoms.

Zivis

Nezaudējiet drosmi, nonākot nepatikšanās. Šodien jebkurš ļaunums var pārvērsties par labu, ja izrādīsi spēcīgu raksturu un atjautību. Esiet radošs, izmantojiet šarmu, sazinoties ar cilvēkiem, un jūs būsiet apmierināts ar rezultātu.

Leave a Comment