Horoskops 2023. gada 9. septembrim: ar visu nāksies tikt galā pašiem!

♈ Auns

Šodien Aunam nevajadzētu uzņemties svarīgas lietas. Šajā dienā tu esi pārāk izkaisīts, kļūdas un aprēķini ir neizbēgami. Bet uzdevumi, kas prasa radošu pieeju un iedomas lidojumu, ir jūsu spēkos.

♉ Vērsis

Draugs, pie kura vērsīsies pēc palīdzības, visticamāk, tev atteiks. Nesteidzieties apvainoties, atcerieties – ne tik sen jūs viņu ļoti pievīlāt, izmantojot tālu aizbildinātu ieganstu, lai nepildītu solījumu. Maz ticams, ka situāciju izdosies labot, cilvēks jau ir izdarījis secinājumus un nolēmis ar tevi vairs neveikt darījumus, tāpēc būs jāmeklē citi palīgi.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: esiet gatvai rīkoties un ķert iespējas!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: daudziem dzīvē sāksies baltā līnija!

♊ Dvīņi

Šodien tev būs jātērē daudz laika un enerģijas komunikācijai. Paziņas, kolēģi, draugi, radi – katram būs ko pastāstīt. Nebeidzamas sarunas jūs nogurdinās, un vakaru labāk pavadīt vienatnē.

♋ Vēzis

Ja šodien jums ir bažas par papildu ienākumu atrašanu vai domājat par to, kā palielināt peļņu no savas pamatnodarbošanās, jūs noteikti atradīsit risinājumu. Šajā dienā jūsu smadzenes strādā neparasti labi un spēj radīt ļoti interesantas un, pats galvenais, dzīvotspējīgas idejas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment