Horoskops 2023. gada 9. septembrim: ar visu nāksies tikt galā pašiem!

♌ Lauva

Šajā dienā īsākais ceļš ir tiešais. Nemēģiniet saprast, ko citi domā un vēlas, uzdodiet jautājumu “uz pieres”. Ja paļaujaties uz intuīciju un sākat izdomāt dažādas versijas, pastāv liels risks izdarīt nepareizus secinājumus.

♍ Jaunava

Ja sestdien kaut kur notiek spītības sacensības, Jaunavai jāpiedalās, uzvara garantēta. Bet labāk ir atdot “plaukstu” kādam citam un izrādīt gatavību sevi kompromitēt, pretējā gadījumā jūs pavērsīsit apkārtējos pret sevi.

♎ Svari

Sestdien dariet tikai tās lietas, kas jums patiešām ir interesantas un svarīgas. Labāk netērējiet laiku citiem uzdevumiem, jo ​​jums joprojām nebūs pietiekami daudz “nogrimušu”, lai tos pabeigtu.

♏ Skorpions

Padomājiet par senu sapni, kuru kādreiz uzskatījāt par nerealizējamu un iespiedāt savas atmiņas vistālākajā stūrī. Ir pienācis brīdis, kad tas var kļūt par realitāti! Turklāt jauns mērķis palīdzēs novērst domas no ikdienas rūpēm un ienesīs dzīvē spilgtas krāsas.

♐ Strēlnieks

Esi uzmanīgāks pret sapņiem, kas tevi apciemos naktī no piektdienas uz sestdienu, noteikti ieskaties sapņu grāmatā! Nakts redzamība var slēpt atbildi uz kādu svarīgu jautājumu vai brīdinājumu, ko Visums jums sūta.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: esiet gatvai rīkoties un ķert iespējas!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: daudziem dzīvē sāksies baltā līnija!

♑ Mežāzis

Nesēdiet mājās, ja varat doties uz ballīti, ciemošanos vai saviesīgu pasākumu. Vajag pozitīvas emocijas, jaunus iespaidus! Turklāt jūs varat iegūt ļoti noderīgas paziņas, atrast domubiedrus. Un vientuļajiem zīmes pārstāvjiem šodien ir iespēja satikt savu mīlestību.

♒ Ūdensvīrs

Diena solās būt mierīga un patīkama, ja nesabojāsi garastāvokli. Pēdējās dienās esi nervozs un saspringts, tevi pārņem skumjas domas. Bet pamēģini tās izmest no galvas vismaz šodien, vajag atpūsties un relaksēties!

♓ Zivis

Sestdien zvaigznes iesaka baudīt dzīvi. Esiet laimīgi šeit un tagad, izbaudiet pat sīkumus! Un labāk ir aizvērt acis uz Visuma nepilnībām, jūs nevarat to mainīt, pieņemt apkārtējo realitāti tādu, kāda tā ir.

Leave a Comment