Horoskops 2024. gada jūnijam: izdegšana maksās jums dārgi!

Priekšā ir ilgi gaidītās vasaras sākums. Laiks noskaidrot, kāds būs zvaigžņu un planētu noskaņojums jūnijā. Astrologi stāstīja, kā var pasargāt sevi no nepatikšanām un gūt panākumus vienā vai otrā jomā.

Šis nebūs visnoteiktākais laiks, bet mēs ar jums varam to padarīt stabilāku, ja nepadosimies provokācijām un saglabāsim savaldību un ticību labākajam.

Gaidāmi pārtraukumi pozitīvās enerģijas piegādē no zvaigznēm un planētām, tāpēc ir svarīgi iemācīties pareizi atpūsties.

Pārstrādāšanās šajā jūnijā mums var dārgi maksāt. Izmantojiet savu enerģiju pēc iespējas efektīvāk un optimāli, pareizi nosakiet prioritātes.

Auns

Jūnijs ir piemērots laiks romantikai un dvēseles radinieka meklējumiem. Astrologi iesaka Aunam neievilkties sevī un pārāk ilgi nepalikt vientulībā.

Iespējams, atsevišķos brīžos Auns piesaistīs vairāk pretējā dzimuma uzmanības nekā parasti.

Šis ir ideāls periods saziņai, flirtam, īslaicīga un kaislīga romāna vai ilgtermiņa attiecību uzsākšanai, taču netraucēšanai darbam un biznesam.

Vērsis

Vērsim vajadzētu ieskauj sevi ar atbildīgiem un uzticamiem cilvēkiem, lai viņiem būtu ko mācīties.

Tas palīdzēs nepakļaut sevi nevajadzīgām briesmām un palīdzēs noturēties virs ūdens grūtos brīžos. Jūnijs būs laiks, kad var un pat vajag interesēties un apgūt jaunas lietas.

Šis daudziem Vēršiem būs radošo un biznesa izrāvienu laiks. Ar neparastas pieejas palīdzību var atrisināt daudzas nepatikšanas.

Dvīņi

Jūnijā Dvīņiem būs ārkārtīgi svarīgi noskaņoties uz pareizo vilni, pielāgojot savu garīgo un psiholoģisko stāvokli. Astrologi iesaka visas šaubas mest malā.

Šis nav īpaši labvēlīgs laiks, taču vasaras sākumā noteikti nav vietas negatīvismam un cīņai ar sevi. Tagad ir piemērots laiks mīlas sakariem.

Jūnijs ir dvēseles radinieka meklējumu laiks, kopā ar mīļoto cilvēku darīšana.

Vēzis

Vēžiem būs nepieciešama lielāka komunikācija, kā arī spēja izstāstīt mīļajiem par saviem priekiem un problēmām.

Astrologi neiesaka visu paturēt sevī un būt vienam. Tāpat vasaras sākums jāvelta mājas darbiem, uzkopšanai, lietu sakārtošanai.

Ir ļoti svarīgi jebkādā veidā pārveidot savu māju, lai radītu tajā labvēlīgu atmosfēru. Tas veicinās veiksmi mīlestībā un finanšu jomā.

Lauva

Jūnija pirmajā pusē Lauvām noskaņojumu palīdzēs pacelt iepirkšanās, savukārt no 17. jūnija labāk atpūsties komunicējot ar pretējo dzimumu, ar mīļajiem.

Pienāk brīdis, kad jums vajadzētu atstāt savu komforta zonu un darīt lietas, kas ir vissvarīgākās. Tikai pēc tam jūs varēsiet pienācīgi atpūsties un relaksēties.

Astrologi stingri iesaka pienākumus un svarīgākos darbus neatlikt uz vēlāku laiku.

Lasi vēl: Ja Tu esi vienš no šiem zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, tad 2024. gada vasaras sākumā, Tev būs grūti: kam jābūt gatavam

Jaunava

Tas, ko Jaunavām noteikti nevajadzētu darīt jūnijā, ir izvirzīt kādam ultimātus. Drosmīga un agresīva uzvedība noteikti atgriezīsies pie šīs zīmes cilvēkiem.

Jums ir jāparāda cilvēkiem nevis savas ēnas puses, bet gan tikumi, kaut kas labs un gaišs.

Šajā gadījumā viņiem nekas cits neatliks, kā vien sākt vērsties pie Jaunavām un mēģināt būt viņiem tuvāk, pretī darot labu.

Svari

Visbriesmīgākais ierocis cīņā par vietu Saulē Svariem jūnijā būs laipnība. Lai cik pretrunīgi tas izklausītos, labie Svari tagad atradīsies “barības ķēdes” augšgalā.

Galvenais, lai labā griba nāk no sirds, nevis no “ļaunā”. Astrologi arī stingri iesaka nekādā gadījumā neuzvelt atbildību uz kāda cita pleciem.

Ar pazemību un drosmi jāpieņem problēmas, ar kurām liktenis viņus saskarsies.

Skorpions

Skorpioniem grūtībām un nepatikšanām vajadzētu pieiet filozofiskāk. Visticamāk, pārbaudījumi nebūs lāsts, bet gan planētu un zvaigžņu mēģinājums izlabot Skorpionu dzīves ceļu, pārskatāmā nākotnē vedot prom no nevajadzīgām problēmām.

Venērai mēneša otrajā pusē būs jāstiprina ģimenes saites, tāpēc Skorpioniem vajadzētu pievērst uzmanību savu pusotru, bērnu un vecāku problēmām.

Strēlnieks

Viss, kas Strēlniekam jāatceras, ir ārkārtīga piesardzība, sazinoties ar cilvēkiem, īpaši nepazīstamiem.

Negatīvā Marsa periodā būs ārkārtīgi viegli iegūt ienaidniekus. Dažreiz pietiek ar vienu vārdu, skatienu vai darbu, lai sabojātu attiecības un sāktu jaunu karu.

Visveiksmīgākie mīlestībā, biznesā un citās jomās būs tie Strēlnieki, kuri prot izvēlēties vārdus un nesavtīgi darīt labu.

Mežāzis

Mežāži jūnijā kļūs ļoti ievainojami, taču precīzi pateikt, kad tas notiks, ir grūti.

Negatīvais Merkurs mēneša otrajā pusē var neatstāt nekādu iespaidu uz viņu veiksmi un darba spējām, dodot visu iespējamo, taču labāk ir spēlēt droši un būt modram.

Noguruma un šaubu periodos varat ar galvu ienirt mājsaimniecības darbos vai pat mēģināt paņemt īsu atvaļinājumu pēc 15. datuma.

Ūdensvīrs

Jūnija pirmajā pusē Ūdensvīram būs jāapgūst jaunas zināšanas, jo Merkurs būs ļoti, ļoti spēcīgs un radošs.

Tomēr no 15. datuma tā spēks krasi kļūs pretējs, un Ūdensvīram sāks būt ievērojamas problēmas ar atmiņu un uzmanību.

Šiem cilvēkiem nevajadzētu noteikt sev ierobežojumus, taču arī nav ieteicams riskēt. Viss prasa mērenību, stabilitāti un piesardzību.

Zivis

Zivis, visticamāk, jūnija sākumā vēlēsies atkāpties no amata un pārtrauks darīt to, kas būtu jādara pēc definīcijas – piemēram, strādāt vai veikt mājas darbus, palīdzēt mīļajiem.

Šajā gadījumā būs ļoti viegli zaudēt kontroli pār situāciju. Ir svarīgi nezaudēt atbildības sajūtu par savu dzīvi un savu tuvinieku laimi.

Mēneša sākumā var mainīt tālejošos plānus un vienoties par izmaiņām jebkurā jomā, bet no 15. datuma tas būs aizliegts.

Jūnijā jūs nevarat dusmoties vai izrādīt dusmas. Esiet laipns pret sevi un citiem un dariet labus darbus, lai jūsu karma būtu skaidra. Vēlam veiksmi un panākumus it visā.

Leave a Comment