Horoskops 22.decembrim – sagaidiet strīdus ģimenē par naudu!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 22.decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Aktīva, radoša diena, iet caur mīlestības, piedošanas un lūgšanas zīmi. Jūsu palīdzība nav vārds, bet akts tiks novērtēts. Šodien nevajadzētu pieņemt krasi lēmumus. Galvenais – saglabāt iekšējo līdzsvaru un pasargāt sevi no kārdinājumiem. Zvaigznes joprojām atbalsta radošo darbu.

LASI ARĪ: 5 parastas lietas, kas jūsu dzīvē piesaistīs laimi

Vērsis

Pirmā dienas pusē ir pozitīvas tendences, taču jums vajadzētu saglabāt savus plānus un nodomus, pretējā gadījumā pēcpusdienā tie tiks izsvītroti. Niecība, vieglprātība vai nepildīti pienākumi nākotnē var radīt daudzas problēmas. Sargieties no traumām neuzmanības dēļ. Jūs nevarat lietot alkoholiskos dzērienus un ēst gaļas produktus.

Dvīņi

Aizņemta diena, kas prasa nopietnu lietu izskatīšanu. Labvēlīgā planētas atrašanās vieta ļaus realizēt iepriekšējās dienas komerciālās idejas un nodomus. Izplatiet prioritātes un droši pārejiet pie konkrēta mērķa, bet mēģiniet neizrādīt pārmērīgu mērķi vai, gluži pretēji, pašnodarbināšanos. Rupji lēmumi vai impulsīvas darbības var izraisīt neparedzamus rezultātus. Daudz kas būs atkarīgs no jūsu elastīguma un praktiskuma.

Vēzis

Šodien jūsu iekšējā būtība ir atspoguļota apkārtējā pasaulē. Ir pienācis laiks ar jauniem spēkiem sākt darbu. Iespējams, ka tuvākajā nākotnē jums būs jauni plāni, kas sola naudas ienākumus. Runāt par saviem nodomiem nevajadzētu, jo tas var piesaistīt skaudīgu cilvēku uzmanību. Jaunas personas, kas ienāk jūsu dzīvē, var būt daudzu problēmu avots. Pēcpusdienā piesargies no traumām un nelaimes gadījumiem.

LASI ARĪ: Kā piesaistīt labklājību mājās ar parastu sveci

Lauva

Pirmajā dienas pusē jūs varēsiet justies vislabākajā veidā visos aspektos. Iespējami biznesa priekšlikumi, lietu veiksmīga izpilde. Jūsu šarms pārņems citus. Lai saglabātu veiksmi, nosakiet to sasniegumu robežas, lai nerastos slikti sīkumi. Varbūt jūs pēkšņi sajūtat ekstravagantu darbību. Ir vēlams ierobežot izdevumus. Diena ir nelabvēlīga iepirkšanās veikšanai.

Jaunava

Pēcpusdienā pievērsiet uzmanību savai Vese***ai: iespējama hronisku slimību, traumu, nelaimes gadījumu saasināšanās. Nelietojiet ļaunprātīgi alkoholu. Laba diena ceļojumiem, pārgājieniem, fiziskām aktivitātēm.

Svari

Pārmaiņu un kustību diena. Tā sola būtiski mainīt tavu dzīvi. Esiet gatavi pārmaiņām. Uzmanieties no jebkādas kolektīvas rīcības. Nepaļaujieties uz kāda cita domām – tas ir nepareizi. Izveidojiet savus lēmumus. Pēcpusdienā ir iespējams konflikts ģimenē. Esiet uzmanīgs un dāsns, lai neaizvainotu cilvēkus.

LASI ARĪ: Karstie ziemas dzērieni: kā tos sagatavot un apvārdot labai veiksmei, labklājībai un Vese***ai

Skorpions

Šodien var būt vajadzīgas neparedzētas lielas finanšu izmaksas. Iespējams, ka dienas notikumi netiks attīstīti, kā jūs vēlaties. Zvaigznes iesaka jums būt uzmanīgiem un piesardzīgiem, mēģināt izvairīties no nevajadzīgām kontaktiem, strīdiem, konfliktiem. Izlaidiet visas šaubas un ļaujieties uzticības sajūtai. Jūtieties brīvi doties uz savu mērķi. Šīs dienas vakars vislabāk tiek pavadīts kopā ar ģimeni.

Strēlnieks

Šodien var būt smagas galvassāpes, nervu sistēmas traucējumi pārmērīga darba dēļ. Tāpēc iepriekš plānojiet savu dienu, mainot darbu un atpūtu. Centieties nenest nepanesamas kravas. Paaugstināta emocionalitāte un juteklība var izraisīt strīdus. Ejiet uz gultu agri, jebkurā gadījumā, jūsu ķermenim būs nepieciešams atpūsties vairāk laika.

Mežāzis

Šī diena var būt diezgan sarežģīta. Visi jūsu jautājumi šodien būs kaut kādā veidā saistīti ar finansēm: jums būs jāatmaksā, jāņem atpakaļ parādus, meklējiet jaunus ienākumus, palīdziet tuviem radiniekiem. Jūsu piesardzība un ierobežošana palīdzēs jums noteikt savu pozīciju nepārtraukti mainīgos apstākļos. Jūs pat varēsiet pāriet uz jauniem notikumiem un veiksiet jaunus paziņojumus.

LASI ARĪ: Kuras Zodiaka zīmes kļūs bagātas 2019. gadā

Ūdensvīrs

Šodien starp jums un citiem cilvēkiem ir domstarpības, kā rezultātā jūs būsiet spiesti pamest kontaktus ar daudziem no viņiem. Varbūt jūs sajutīsiet pieaugošu trauksmi. Dalieties savās rūpes ar mīļoto, nepaļaujieties uz sevi. Iespējama hronisku slimību letarģija un paasinājums. Rūpējieties par savu veselību.

Zivis

Iespējams, ka jūs zaudēsiet par labu vadībai vai kolēģiem. Jums būs jāizvēlas starp patīkamo un nepieciešamo. Planētas iesaka ignorēt šķēršļus jūsu ceļā. Izvairieties no pūļiem un tumsas. Pavadīt pēcpusdienu kopā ar savu ģimeni, kur jūsu vitalitāte ir ne tikai atjaunosies, bet arī kļūs spēcīgāka. Piešķiriet sev mīlestību pilnīgi – un tev tiks atalgots, jo tavs mīļais ir tā vērts.

avots: dailyhoro

Leave a Comment