5 parastas lietas, kas jūsu dzīvē piesaistīs laimi

No seniem laikiem cilvēki izmantoja parastus objektus kā aizsargājošus amuletus un magnētus laimei un veiksmei. Mēs piedāvājam piecas lietas, ar kurām jūs varat uzlabot savu dzīvi un kļūt laimīgāki.

Dažreiz mēs neuztveram reālos objektus, kas atrodas mūsu mājā. Daudzi no viņiem aizsargā mūsu māju no negatīvas enerģijas un ļauniem cilvēkiem, bet citi spēj piesaistīt mūsu dzīvē vajadzīgos ieguvumus. Speciālisti jums pastāstīs par lietām, ar kurām jūs varat piesaistīt veiksmi un mainīt savu dzīvi uz labo pusi.

LASI ARĪ: Kādas briesmas sagaida Zodiaka zīmes 2019.gadā

Pakavs

Nav pārsteidzoši, ka šo lietu var redzēt pat mūsdienu mājās. Saskaņā ar seniem uzskatiem, pakavs ne tikai attīra māju no ļaunā un negatīvā, bet arī palīdz piesaistīt naudu un veiksmi.

Lai uzlabotu parastā pakaviņa īpašības, jums tas jāpiekar enerģiski spēcīgā vietā. Ezotēriķi iesaka pakārt pakavu virs ieejas durvīm, lai tas ne tikai neatbrīvotu no mājām pozitīvu enerģiju, bet arī aizsargātu māju no negatīvās.

Jūs varat arī pakārt pakavu virtuvē, jo mājsaimniecības locekļi visbiežāk sapulcējas šajā konkrētajā mājas daļā. Pakavs ir jānovieto ar kājām uz augšu, lai veidotu bļodu, kurā uzkrājas bagātība un laime.

LASI ARĪ: Kāpēc krīt nazis, dakšiņa un karote – tautas ticējumi

Baznīcas sveces

Svece vienmēr ir bijusi gaismas, gudrības un laimes simbols. Turklāt, izmantojot sveces liesmu, jūs varat iztīrīt savu māju no negatīvā un aizsargāt mājsaimniecību no ļauna. Galvenais spēks ir apslēpts liesmā. Tas dod spēcīgu pozitīvu enerģiju, atbrīvo mājas iedzīvotājus no problēmām un pārdzīvojumiem, kā arī dod labu veiksmi.

Parasti pareizticīgie novieto sveces pie ikonām un lūdz Dievam, svēto attēlu priekšā, labklājību. Tomēr jūs varat novietot svecīti uz pusdienu galda vai visizcilākajā vietā – dzīvojamā istabā. Tiklīdz visas mājsaimniecības locekļi sapulcējas vienā un tajā pašā telpā, iededziet sveci un pagaidiet, līdz tā izdeg.

Spogulis

Tautas gudrība saka, ka spoguļi ir līnija starp zemi un citu pasauli un nes sevī negatīvo enerģiju. Faktiski spogulis var kļūt par spēcīgu ģimenes talismanu un piesaistīt laimi mājsaimniecības dzīvē. Šiem nolūkiem ir ideāli apaļie spoguļi, jo tie aktīvi absorbē pozitīvo enerģiju un dod prieku visiem, kas skatās viņā uz savu atspulgu.

Ja jūs nevēlaties, lai šī lieta kļūtu par problēmu un neveiksmju avotu, neizskaties uz savu atspulgu ar sliktu garastāvokli un nebariet citus, stāvot spoguļa priekša. Pretējā gadījumā jūsu negatīvās emocijas var iznīcināt spoguļa enerģiju un atņemt tam pozitīvās īpašības.

LASI ARĪ: Kā sagatavoties Jaunajam 2019.gadam saskaņā ar Zodiaka zīmi

Zvaniņš

Zvaniņu patīkamais zvans var uzlabot garastāvokli, glābt māju no sliktas enerģijas, kā arī piesaistīt bagātību un labklājību. Šim izstrādājumam ir stipra aizsargājoša īpašība un nodrošina visu mājsaimniecības locekļu pozitīvo enerģiju. Lai aktivizētu zvaniņu, jums tas ir jāpakar visbiežāk apmeklētajā mājas telpā, lai tas absorbētu visu iedzīvotāju enerģētiku.

Lai pievilinātu laimi un labu veiksmi, izmantojot zvaniņu, vienkārši iezvaniet to. Ja jums šķiet, ka laika gaitā zvaniņa skaņa ir kļuvusi pārāk vāja, tad ir pienācis laiks iegādāties jaunu zvaniņu.

Piespraude

Ar šo mazo priekšmetu jūs varat mainīt savu dzīvi uz labo pusi un kļūt laimīgāki. Lai aktivizētu piespraudi, ir nepieciešams to paturēt sveces liesmā, noskalot ar svēto ūdeni un atstāt sālī uz naktī. Pēc tam jūs varat piestiprināt piespraudi pie sava apģērba un valkāt to kā amuletu. Bet neļaujiet citiem cilvēkiem pieskarties savam talismanam: tas var vājināt tā enerģiju.

avots: dailyhoro

Leave a Comment