Horoskops 24.oktobrim – kādu vajās neveiksmes!

Svari

Ja jūs neizmantojat brīvdienas, tad var būt nepamatotas skumjas, slikts garastāvoklis, depresija. Jūsu personīgajā dzīvē papildu emocijas var būt nomāktas vai izraisīt strīdus. Mēģiniet koncentrēties uz pozitīvām domas, atteikties no tukšuma un egoisma.

Lasi arī: Mīlas horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – būs jārisina problēmas attiecībās!

Skorpions

Bērnu problēmas joprojām jūs traucēs. Iespējamais greizsirdības uzliesmojums vai konflikts starp laulātajiem. Esiet kritiskāki par jūsu pieprasījumiem. Jūsu nevēlēšanās izdarīt galīgo izvēli var saasināt situāciju, kas kļūs par galveno skandālu, kas draud ar pilnīgu attiecību pārrāvumu. Šajā sakarā iespējama Vese***as pasliktināšanās, traumas.

Strēlnieks

Mājsaimniecības jautājumi prasīs no jums lielas pūles, pirmo reizi vairs nevarēsiet atrisināt lielāko daļu problēmu. Jūsu dzīves potenciāls samazinās. Aktīvās darbības būs neefektīvas un radīs tikai nogurumu. Jūs gaida negatīvas izmaiņas jūsu personīgajā dzīvē. Tas jo īpaši attiecas uz sievietēm Strēlnieku. Vīriešiem attiecībās ar otro pusi jāparāda takts un augstība.

Mežāzis

Neveiksmīga diena Vese***ai. Iespējas vispārējam nogurumam, imūnsistēmas pavājināšanās. Sargieties no vilināšanas, krāpšanas, tukšiem solījumiem – jums būs jāiet cauri mazām ģimenes problēmām. Ierobežojiet saziņu ar draugiem un paziņām, veltiet sevi, lai atrastu jaunus vitalitātes avotus, sevi padziļinātu.

Lasi arī: Finanšu horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – dažiem nāksies saskarties ar finansiālām grūtībām!

Ūdensvīrs

Nevēlama diena ģimenes brīvdienām un jebkādiem kontaktiem. Ir iespējami strīdi, pārpratumi, pārkāpumi un maldināšana. Vienaldzība ir ieteicama. Ja tas nav iespējams, tad mēģiniet uzturēt elastīgumu attiecībās un drosmi. Uzmaniet savus vārdus. Pretējā gadījumā jūs var nepareizi saprast.

Zivis

Ģimenes attiecībās ir iespējama saprātīga greizsirdība. Rezultāts var būt asa, bezcerīga rīcība. Pateicoties iedzimtajam taktam, jutīgumam un uzmanībai, jūs varat izvairīties no daudzām problēmām. Pēcpusdienā ir iespējama satraucoša informācija.

Avots: vedmochka

Leave a Comment