Finanšu horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – dažiem nāksies saskarties ar finansiālām grūtībām!

Lai saglabātu finansiālo stabilitāti un, iespējams, palielinātu savus ienākumus, jums ne tikai jāstrādā smagi, bet arī jāuzklausa astrologu ieteikumi. Vissvarīgāko no tiem var atrast nedēļas finanšu horoskopā.

Šonedēļ zvaigznes atkal stāstīs jums, kā sasniegt panākumus biznesā un palielināt bagātību. Tomēr, pateicoties vājināto patronu planētām, dažām Zodiaka zīmēm būs jāsaskaras ar monetārām grūtībām. Lai nebūtu parādu un zaudējumu, jums vajadzētu pievērst uzmanību papildu veidiem, kā piesaistīt naudu.

Auns

Marsa ietekme pozitīvi ietekmēs Aunu darbību, tāpēc jebkurš darbs tiks veikts pārsteidzoši ātri. Patiesi, 25. un 26.oktobrī antagonists Mēness pārcelsies uz pastiprinātu stāvokli, kas var uzvedināt Aunu uz bezjēdzīgiem tēriņiem. Šajā brīdī astrologi iesaka apmeklēt veikalus tikai tad, ja tas ir nepieciešams, un labāk ir iepriekš satādīt svarīgu pirkumu sarakstu.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – ideāla nedēļa, lai uzņemtos iniciatīvu!

Vērsis

Pirms jūs iztērējat naudu vai pieņemat svarīgu lēmumu, no kura atkarīga jūsu finansiālā situācija, jums vajadzētu klausīties savu iekšējo balsi. Starp citu, intuīcijas attīstībai būs jābūt, jo zvaigznes padarīs to par galveno un neaizstājamo Vērša palīgu. Līdz nedēļas beigām, vecie parādi ir jāatmaksā, un komunālie maksājumi jāmaksā, lai sāktu jaunu mēnesi no jauna.

Dvīņi

Jau 22. oktobrī Dvīņi var vēlēties, lai nākamā nedēļa tiktu pabeigta pēc iespējas ātrāk. Antagonists Marss mēģinās radīt grūtības, kas var ietekmēt produktivitāti un finansiālo stāvokli. Šajā laikā astrologi iesaka atrast papildus spēka avotu, kas palīdzēs Dvīņiem papildināt savas enerģijas rezerves. Horoskops nesola neparedzētus izdevumus, taču astrologi iesaka iepriekš plānot budžetu un paredzēt naudu neparedzētiem izdevumiem.

Vēzis

Marsa un Saturna negatīvā ietekme Vēzī, var radīt vēlmi tērēt naudu citiem mērķiem. Iespējams, ka tie, kas dzimuši saskaņā ar šo zīmi, vēlēsies ilgu laiku pārtraukt to, par ko viņi sapņoja. Aizliegt sev kaprīzes nav tā vērts tikai tad, ja pirkums neietekmē finanšu situāciju darba dienās. Ceturtdiena un piektdiena ir labs laiks, lai piesaistītu finansiālos panākumus. Šajā periodā Vēzis varēs izmantot Mēness enerģiju, lai palielinātu ienākumus.

Lasi arī: Horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – būs nepieciešams kontrolēt sevi!

Lauva

Nākamajās septiņās dienās, ņemiet vērā kārtējā mēneša izdevumus, būtu jāvelta laiks naudas aprēķināšanai. Varbūt tieši tādā veidā Lauvas varēs atrast tādu monetāro grūtību cēloni, kas varētu būt radušies agrāk. Neaizmirstiet par galveno naudas avotu – darbu. Šonedēļ horoskops iesaka pabeigt nepabeigtu biznesu un novērtēt pagājušo mēnesi. Lauvas, kuras ir pārliecinātas, ka viņu smagais darbs ir nopelnījis dāsnu atlīdzību, var droši doties pie priekšnieka un lūgt algas pielikumu.

Jaunava

Ideja par finansiālu parādu būs sava veida “dvēseles akmens” un ietekmēs “Jaunavas” garu un enerģiju. Tādēļ, lai sāktu dzīvi no jauna novembrī, Jaunavām vajadzētu atdot parādus tuviem cilvēkiem un nomaksāt neapmaksātus rēķinus pirms nākamās nedēļas beigām. Marsa ietekme veicinās produktīvu darba pienākumu izpildi, kas var izraisīt priekšnieku apstiprinājumu un kļūt par naudas atlīdzības pamatu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment