Mīlas horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – būs jārisina problēmas attiecībās!

Izmantojot mīlas horoskopa palīdzību oktobrī, jūs varat paaugstināt savas pašreizējās attiecības uz jaunu līmeni vai atrast savu dvēseles draugu. Lūdzu, ņemiet vērā, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei.

Nākamajās septiņās dienās zīmēm, kas atrodas Veneras, mīlestības planētas aizgādībā, būs jārisina problēmas. Bet, iespējams, citas planētas – patroni varēs sniegt nepieciešamo atbalstu un pateiks, kā atrast kopīgu valodu ar partneri vai apmierināt savu mīlestību. Speciālisti pievērš jūsu uzmanību iknedēļas mīlas horoskopsam, kurā varat atrast atbildes uz visiem saviem jautājumiem.

Auns

Pateicoties Marsa pozitīvajai ietekmei, brīvajiem Auniem vajadzētu iepazīties ar pretējo dzimumu. Patrona planēta dos uzticību, kas nozīmē, ka saziņa ar jaunu iepazīšanos attīstīsies diezgan labi un, iespējams, radīs nopietnas attiecības. Auniem pārī vajadzētu novērst agresijas uzliesmojumus, jo negatīvo emociju izpausme var radīt sajukumu partnerim un pat izraisīt nopietnu konfliktu. Cēloņu rašanās neradīs šķelšanos, bet nākotnē tas var nopietni ietekmēt attiecības.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – ideāla nedēļa, lai uzņemtos iniciatīvu!

Vērsis

Reversās Veneras ietekme turpina izjaukt harmoniju pāru dzīvē. Bieža strīdi, nepamatotas partnera apsūdzības, atbalsta trūkums – tas viss var novest pie atšķirtības. Negatīvs Marss var arī iejaukties vientuļo Vēršu privātās dzīves neaizskaramības dēļ, tādēļ ir grūti atrast dvēseles draugu vai doties uz ideālu randiņu ar potenciālo partneri. Iespējams, tagad Vērsim vajadzētu veltīt vairāk laika darbam, nevis mīlestības lietām, un drīz personiskās problēmas atrisināsies pašas no sevis.

Dvīņi

Šonedēļ horoskops iesaka Dvīņiem vairāk pavadīt laiku kopā ar vīrieti, saziņa ar kuru ilgs ļoti ilgu laiku. Iespējams, tas, par kuru Dvīņi jau sen domāja kā par draugu, izrādīsies kā patiess dzīves partneris. Sakarā ar reversās Venēras ietekmi, idille pāru dzīvē tiks sadalīta, bet jums nevajadzētu pakļauties negatīvām domām. Iespējams, ka depresijas stāvoklis ir banāls nogurums.

Vēzis

25. un 26. oktobrī Mēness radīs labvēlīgus un harmoniskus nosacījumus iepazīšanās un  atzīšanās sajūtām. Šajās dienās gan brīvie Vēži, gan Vēži attiecības var uzlabot viņu personīgo dzīvi, uzlabot attiecības ar partneri vai izveidot jaunu mīlestības savienību. Tomēr negatīvā Marsa ietekme draud ietekmēt Vēža emocionālo stāvokli. Tādēļ, ja vēlme pavadīt laiku vien būs spēcīgāka, jums nevajadzētu pret to iebilst. Varbūt tas pasargās Vēžus no konflikta ar mīļoto vai potenciālo partneri.

Lasi arī: Horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – būs nepieciešams kontrolēt sevi!

Lauva

Šonedēļ Lauvām vairāk uzmanības jāpievērš personīgām problēmām, it īpaši, ja attiecībās ir pārkāpti noteikumi. Lai pierādītu savas jūtas partnerim, jums nav nepieciešami pompiski žesti un dārgas dāvanas, jums vienkārši ir jāizprot problēmas, kas iepriekš izraisīja nopietnus strīdus un domas par šķiršanos. 25. un 26. oktobrī astrologi iesaka izvairīties no jaunām paziņām. Šajā laikā Lauvām ir risks “piesiet” sev pielūdzēju, kurš vēlas attīstīt attiecības tikai savtīgu interešu dēļ. Vientuļajām Lauvām vajadzētu uz laiku pārstāt mīlestības meklēšanu un  izmantot rituālus, kas palīdzēs piesaistīt pienācīgu dzīves partneri.

Jaunava

Nākamajās septiņās dienās Saturns liks Jaunavām ienirt ar galvu savā darbā un aizmirst savu personīgo dzīvi. Partneris var to uztvert pārāk enerģiski un pat radīt skandālu. Bet, no otras puses, zvaigznes vientuļajām Jaunavām ir izveidojušas vientuļu pārsteigumu: šonedēļ iespējama ir savstarpēja līdzjūtība personai, ar kuru tikšanās ir notikusi jau agrāk. Pastāv iespēja, ka pati liktenis sola Jaunavām jaunu mīlestību, un jūs to redzēsiet ļoti drīz.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment