Horoskops 25.augustam – garīgie sevis meklējumi palīdzēs saprast sevi!

Jaunava

Jaunava aktivitāte šodien ievērojami samazināsies. Starp strīdiem un savstarpējiem apvainojumiem var nošķirties ar savu partneri dažādās barikāžu pusēs. Līdz vakaram attiecības ar citiem atgriezīsies normālā stāvoklī.

Lasi arī: Ār*tnieciskais māls: tā īpašības un pielietojums

Svari

Šodien izvairieties no kolektīviem darbiem, nepiedalieties kopīgos projektos un komerciālu darījumu noslēgšanā: jūsu finansiālais stāvoklis ir nestabilā stāvoklī – iespējams, ir finansiāli zaudējumi. Pastāv risks, karjeras vai varas kritumam. Esiet vairāk piesardzīgi!

Skorpions

Labvēlīgs izkārtojums zvaigznēs nodrošinās panākumus jebkurā biznesā. Sievietes-Skorpioni spēj pagriezt galvu ikvienam, taču paaugstinātā prasme un kaprīzs var būt šķērslis attiecību turpināšanai ar partneri. Skorpionu vīrieši nedrīkst aizmirst savus pienākumus.

Strēlnieks

Šodien zvaigznes iesaka rīkoties enerģiski un lielā mērā. Neatteikties no jaunām lietām, pat ja tās jums šķiet nepamatotas. Atbildot uz visiem jautājumiem, paļaujieties uz jūsu intuīciju. Iespējams, izdevumi, bet ieguldītā nauda atmaksāsies simtkārtīgi.

Mežāzis

Lielākā daļa Mežāžu izceļas ar prāta, spēju sekot tradīcijām un vispārpieņemtajām normām. Diena ir labvēlīga laulībai, koncepcijai, harmoniskām ģimenes attiecībām. Lieli pirkumi var būt veiksmīgi.

Lasi arī: Medus ārstnieciskās īpašības

Ūdensvīrs

Iespējams, Ūdensvīra vīrieši saņems vilinošu piedāvājumu, bet ieguvums būs iluzors. Varbūt ģimenes attiecību pasliktināšanās. Esiet uzmanīgs saviem mīļajiem. Sieviete Ūdensvīrs var uzvarēt bailes un šaubas, bet neejiet uz mērķi apkārt ceļiem. Vairāk apņēmības!

Zivis

Spēja improvizēt ļaus Zivīm šodien izveidot jaunas paziņas vai izveidot nepieciešamos kontaktus. Noteikšana un ātrums var stāties konfliktā ar lojalitāti pret varu, kas liks meklēt kompromisus. Miega režīms jāinterpretē pretēji.

Avots

Leave a Comment