Ār*tnieciskais māls: tā īpašības un pielietojums

Māliem tagad ir otrā atdzimšana. Pēc daudzu gadu desmitu aizmiršanas, tie atkal sāk iegūt fanus.

Māla terapeitiskais sastāvs

Māls satur gandrīz visus minerālsāļus un mikroelementus, kas mūsu organismam ir vajadzīgi (kalcijs, kālijs, magnijs, dzelzs). Tiek uzskatīts, ka māla minerālu sastāvdaļu pārpilnība pārsniedz pat dārzeņus un augļus. Tas satur vielas, kuras var raksturot kā “vitāli svarīgas”, jo tās aktīvi piedalās kaulu, audu, zobu veidošanā un pat normālā As**s sastāvā.

 

Lasīt arī: Kvasa ārstnieciskās īpašības

 

Māls var radīt līdzsvarojošu, tonizējošu un pret kancerogēnu iedarbību uz dzīvo šūnu. Tas pats par sevi koncentrē saules magnētismu, gaisa un ūdens magnētismu.

Ņemot Zemes elektromagnētiskā lauka spēku, māls kļūst par spēcīgu enerģijas avotu, var atjaunot traucēto biopolu un pielāgot iekšējo orgānu darbību līdz svārstību frekvencei, kas atbilst veselīgu orgānu vibrācijas biežumam.

Bet viena no galvenajām māla priekšrocībām ir tā augstā absorbcijas spēja: tā absorbē lielāko daļu iekšējo toksīnu, neitralizē un noņem patogēnos mikrobus un absorbē arī šķidros un gāzveida toksīnus, smakas un gāzes.

Māls ir brīnišķīgs antiseptisks līdzeklis, un pat seno laiku cilvēki atklāja, ka tajā nav infekcijas.

Krāsainais terapeitiskais māls

Māls var būt dažādās krāsās: balts, pelēks, zaļš, zils, dzeltens, sarkans, brūns. Katrai krāsai ir savas īpašības. Tātad, zilais māls ir nepieciešams hronisku slimību ārstēšanai, un akūtās Sli**bas ārstē ar sarkanā māla palīdzību.

Zinātniskā medicīnā baltā māla pulveris tiek izmantots biežāk nekā citi. Violetais māls ir ļoti antitoksisks. Tējas cienītāji izvēlas gatavot un uzglabāt tēju traukos tikai no šī māla.

 

Lasīt arī: Homeopātija – dabiskas zāles

 

Bet, ja mālam nav pareizās krāsas, tad jūs varat to izmantot, lai gan tradicionālā medicīna iesaka jums piemērot šajā gadījumā tādu, kas ir pieejams vietās, kur pacients dzīvo, nevis importēt. Bet vissvarīgākais – māliem vajadzētu būt ekoloģiskiem.

Turpiniet lasīt nākamajā lapā…

Leave a Comment