Horoskops 26.augustam – labāk nesākt neko jaunu!

Šodien notikumus nesteidziniet. Tie attīstīsies paši no sevis. Vajadzētu censties pabeigt visu iesākto un neko jaunu nesākt. Šīs dienas akmeņi: turmalīns, čariots, smaragds, pērles.

Auns

Šodien komunikācija komandā, grupas pasākumi ir noderīgi. Ideāla diena ideju iemiesošanai, jautrībai. No jūsu pašpārvaldes un piesardzības atkarīgs visu turpmāko darbu un uzņēmumu veiksme.

Lasi arī: Parādi vīrietim šī lietas, pirms noslēgt ar viņu laulības saiknes

Vērsis

Vēršu dzīves potenciāls būs augstā līmenī, palielinās dzīvotspēja, seksualitāte, runas dāvana un intuīcija. Šodien jūs gaida personīgas tikšanās vai draudzīgas tikšanās. Mēģiniet pavadīt vairāk laika ar savu mīļoto, tas labvēlīgi ietekmēs abus. Jūsu personīgajā dzīvē esiet gatavs patīkamām izmaiņām.

Dvīņi

Iekšējās enerģijas pārpalikums var izsist tevi no izvēlētā ceļa, un vēlme panākt atzīšanu un pierādīt, ka jūs esat labāki, nekā šķiet, var izraisīt nervu sabrukumu vai sadursmi ar mīļoto cilvēku. Neparedzētas problēmas var ievērojami sarežģīt attiecības ar draugiem vai priekšniekiem. Zvaigznes iesaka šodien rīkoties vairāk ierobežotā veidā nekā parasti.

Vēzis

Tavā dzīvē ir paredzēts atšķirīgs attīstības līmenis, jauni notikumi vai jaunas attiecības ar cilvēkiem. Labvēlīga diena jauna biznesa uzsākšanai, ilgtermiņa plānu izstrāde, sanāksmju rīkošana. Jebkurš uzņēmums, pat visnopietnākais, vēlāk ieviesīs labus ienākumus. Nav izslēgts, ka jums ir jāmaina sabiedrības vai oficiālā pozīcija. Šodien sapņi jāinterpretē pretēji.

Lasi arī: “Ekstrasensu ciņu” uzvarētāja Svami Daši ieteikums, kā palielināt ienākumus un piesaistīt veiksmi

Lauva

Aktīvā, radošā diena, iet caur mīlestības, piedošanas un lūgšanas zīmi. Šodien jums nav jāpieņem būtiski lēmumi. Zvaigznes atbalsta radošo darbu. Šajā dienā jūs varat organizēt biznesa tikšanās ar priekšniekiem vai ietekmīgiem patroniem – veiksme būs jūsu pusē.

Leave a Comment