Horoskops 27.augustam – ļaujieties dzīves priekam!

Šodien ļaujieties iekšējai brīvībai un priekam vest jūs uz mērķiem. Vakarā varat nodoties atpūtai vai romantiskai kopā būšanai. Šīs dienas akmeņi: ametists, kraukļa acs, ērgļa acs, cirkonijs.

Auns

Labas ziņas vai ienesīgs piedāvājums nodrošinās ievērojamu peļņu. Iespējams, ka daiļais dzimums saņems dāvanu no sava vīra vai tuvā drauga. Zvaigznes sola neparedzētu veiksmi vai ļoti labvēlīgu situāciju, lai atrisinātu mīlas problēmas. Neizlaidiet iniciatīvu no savām rokām.

Lasi arī: 8 iemesli, kāpēc jūsu dzīvē vajadzētu būt šīs Zodiaka zīmes pārstāvim!

Vērsis

Zvaigznes norāda uz iespējamiem konfliktiem ar priekšniekiem vai partneriem, brīdina par svešinieku agresivitāti un nežēlību. Ievērojiet visus kolektīvos pasākumus ar piesardzību. Plānu ilūzija un nereālu nekontrolējamu iemeslu dēļ var novest pie nevajadzīgiem centieniem vai finansiāliem zaudējumiem.

Dvīņi

Zvaigznes iesaka būt piesardzīgam ar jaunām paziņām. Nav ieteicams aktīvi darboties profesionālajā darbības jomā – jūsu vēlme gūt panākumus par katru cenu, kā arī negatīva attieksme pret jebkāda veida zināšanām var radīt problēmas saziņā ar vadību.

Vēzis

Iespējamās grūtības cīņā ar tuviem cilvēkiem vai kritika no vadītāja puses. Jums vajadzētu paļauties uz to, ka jūsu prognozes un intuīcija palīdzēs atrisināt radušās pretrunas.

Lasi arī: 5 zodiaka zīmes, kuras mīl strīdēties

Lauva

Sievietēm-Lauvām būs jauns hobijs vai viegls flirts. Zvaigznes brīdina, ka jums raksturīgo sajūtu ierobežošana var liegt jums pareizi novērtēt pielūdzēju priekšrocības un trūkumus. Vīriešus-Lauvas zvaigznes brīdina par negaidītu iepazīšanos vai veco saišu atjaunošanu, kas personīgajā dzīvē novedīs pie katastrofas.

Leave a Comment