Horoskops 27.augustam – ļaujieties dzīves priekam!

Jaunava

Sakarā ar būtisku potenciāla samazināšanos, fiziskā pārslodze ir ļoti nevēlama. Izvairieties no mīlas piedzīvojumiem: gaidāt maldināšanu vai vilšanos. Laba diena radošumam, filozofiskajai refleksijai, garīgajam kvestam.

Lasi arī: 5 pazīmes, ka tu viņam tik tiešām esi svarīga

Svari

Diena iet garīgā līdzsvara zīmē un pārejai uz jaunu attīstības loku. Dzīves potenciāls ir augsts. Labvēlīga diena biznesa darījumiem un riskantām darbībām. Skatieties uz draugiem un ietekmīgajiem patroniem – spēja pārliecināt sabiedroto viņu taisnībā dos panākumus.

Skorpions

Grūts periods. Neatrisinātas problēmas attiecībās ar mīļoto prasīs daudz laika un pūļu. Zvaigznes iesaka neriskēt – rīkojieties tikai pārbaudītos veidos. Pastāv iespēja, ka pasliktināsies Vese***a.

Strēlnieks

Iespējams, jums būs plašas iespējas aktivitātēm profesionālās darbības vai karjeras izaugsmes, radošuma un pašizpausmes jomā. Brīnišķīga diena mīlestībai un romantiskiem piedzīvojumiem.

Mežāzis

Palielināta aura un spēja ietekmēt citus. Iespējams, ka dažas nesenās neveiksmes ir diezgan daudz satricinājušas nervus. Pacietība un izturība: drīz iecerēto būs iespējams realizēt. Panākumi personiskajā dzīvē šodien ir ļoti apšaubāmi.

Lasi arī: 5 visvairāk atriebīgās Zodiaka zīmes

Ūdensvīrs

Panākumi dažādos biznesa darījumos var būt apšaubāmi, komerciālie darījumi nesniegs peļņu, tāpēc tas nepamato iztērētos centienus. Var būt pēkšņas un pilnīgi pamatotas izmaksas vai zaudējumi, tāpēc piesardzīgi rīkojoties ar finansēm.

Zivis

Nevar pieņemt svarīgus lēmumus komerciālos jautājumos, jo Merkura ietekme uz jūsu dzīvi novedīs pie finanšu sabrukuma. Pastāv iespēja pārvietoties pa karjeras kāpnēm. Dienas otrajā pusē bēdas, visticamāk, ir saistītas ar slepenu kaitējumu. Iespējams, mājas darbs, problēmas ar bērniem vai nespēks.

Avots

Leave a Comment