Horoskops 27.jūlijam – esiet vērīgi!

Jaunava

Šī diena ir labvēlīga garīgām pārdomām, pašizglītībai, zinātņu un amatniecības studijām, fiziskām aktivitātēm. Ieteicama mierīga aktivitāte, vientulība. Komunicēšana trokšņainā kompānijā, viesojoties viesībās, var novest pie ciešanām vai konfliktiem ar mīļoto cilvēku.

Lasi arī: Kā noskaidrot, vai jūs esat Čūsknesis pec Zodiaka zīmes

Svari

Planētu stāvoklis, šodien Svariem norāda uz finansiālo zaudējumu vai neveiksmes varbūtību profesionālās darbības jomā. Neizslēdziet slēptos slazdus, kurus rada jūsu ienaidnieki. Labs privātums, koncentrēšanās, pašpiegāde. Var tikt risinātas tikai vissteidzamākās problēmas.

Skorpions

Šīs dienas pozitīvās tendences nodrošinās panākumus darījumu noslēgšanā vai komerciālos darījumos. Sanāksmes un kontakti tuvākajā nākotnē var dot taustāmus rezultātus. Laba diena ceļošanai, atpūtai dabā. Nesatraucieties un nepievērsiet uzmanību nelielām nepatikšanām.

Strēlnieks

Šī diena var radīt pārsteigumus, likteņa dāvanas. Iespējams, lieliski panākumi, tikšanās ar cilvēku, kurš kļūs par visdārgāko jūsu dzīvē. Varbūt jums būs jāsalīdzina personiskās un sociālās dzīves intereses. Liela nozīme harmonijas sasniegšanā būs pašpārvaldībai.

Mežāzis

Labvēlīga diena saziņai ar darbiniekiem vai priekšniekiem, laulībai. Draugu konsultēšana un starpniecība, ietekmīgu cilvēku patronāža var būt ļoti efektīva. Šodien jūs nevarat rādīt alkas, pārmērīgu piesardzību, aizdomas. Uzticieties saviem tuviem cilvēkiem.

Lasi arī: Laimīgi cilvēki ievēro šos 4 rituālus!

Ūdensvīrs

Dzīves potenciāls Ūdensvīram, šodien ir tendence palielināties. Paaugstināta kreativitāte, intuīcija, seksualitāte. Iespējams, ka šodien jūs uztvers neparasts jautājums, kura rezultāti var pilnībā mainīt jūsu pasaules uzskatus. 

Zivis

Šī diena ir labvēlīga ceļošanai, atpūtai mežā pie ugunskura vai jūras krastā. Centies pavadīt visu savu brīvo laiku kopā ar savu mīļoto, kas labvēlīgi ietekmēs abus. Pēcpusdienā negaidītas ziņas liks jums pārskatīt nākamo dienu plānus.

Avots

Leave a Comment