Horoskops 29.augusts – labvēlīga diena attiecībām!

Šī diena ir piemērota, lai strādātu koletktīvā, pārceltu attiecības jauna gultnē vai arī atrisinātu savstarpējas nesapršanās. Šodien atbrīvojoties no nevajadzīgām lietām, varat piesaistīt labklājību. Šīs dienas akmeņi: labradors, morions, heliotrops, hrizolīts, zaļais granāts.

Auns

Ir iespējams gūt peļņu, izmantojot draugu un radinieku palīdzību. Gaidiet patīkamus pārsteigumus un dāvanas. Labais laiks iegādei, izmaiņām personīgajā dzīvē. Tomēr pastāv risks Vese***ai. Zvaigznes iesaka izvairīties no trokšņainām kompānijām un svētkiem.

Lasi arī: Šīs 5 zodiaka zīmes nebaidās izsvītrot cilvēkus no viņu dzīves

Vērsis

Šodien profesionālās darbības jomā var rasties nepatikšanas vai kļūdas. Ir jābūt ļoti piesardzīgiem pret jaunām idejām un priekšlikumiem. Var būt nelielas Vese***as problēmas. Sapņi var būt pravietiski.

Dvīņi

Svarīga diena garīgiem ieskatiem, pārvarēt šaubas. Sajukuma izpausmes ierobežošana radīs atsvešināšanās periodu Dvīņu vīriešu attiecībās ar viņu pavadonēm. Saziņa ar bērniem vai tuviem radiniekiem, dos Dvīņu sievietēm komfortu un prieku.

Vēzis

Šodien visus šķēršļus pārvarēs noturība, kuras pamatā ir intuīcija un visaptverošs notikumu novērtējums. Labvēlīga diena mīlestībai un romantiskām tikšanām. Temperamentālisms un emocionalitāte novedīs pie daudzsološām pārmaiņām attiecībās ar veco partneri.

Lasi arī: 9 pazīmes, kas norāda, ka viņš savu sirdi mēģina izdziedināt uz tava rēķina

Lauva

Šodien ir ļoti laba diena, lai radītu jaunas paziņas – jūs varat spīdēt, parādīt sevi vislabvēlīgākajā gaismā vai radīt noteiktu pamatu turpmākam finansiālam pieaugumam. Visi pirkumi, kurus vēlaties veikt šodien, būs veiksmīgi.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment