Horo***ps 28.augustam – atspoguļojiet visas nelaimes!

Šodien neļaujieties negatīvajām emocijām un agresijai no ārienes, jo skauģi nesnauz un cenšas atņemt jūsu paanākumus un veiksmi, kā arī laimi. Ja saglabāsiet sevī harmonisku balansu un mieru, tad neviens jums nespēs skādēt! Šīs dienas akmeņi: baltais ahāts, opāls, ametists, špinelis.

Auns

Šodien jūs sagaida patīkami pārsteigumi un negaidīti paziņojumi. Iespējami partneru uzbrukumi. Neļaujiet tam traucēt tevi, pat ja no pirmā acu uzmetiena tie šķiet aizskaroši un nesaprotami. Ieteicams atsākt darbu pie pārtrauktā projekta, no tā jūs varat gūt labumu.

Lasi arī: Kas neļauj jums gūt panākumus ņemot vērā jūsu Zodiaka zīmi

Vērsis

Mēģiniet pilnībā neiemīlēties savās personiskajās interesēs un mīļākajās nodarbēs. Atstājiet telpu saziņai. Padomājiet par mīļoto cilvēku, kurš var ciest no jūsu neuzmanības. Iespējamas Vese***as problēmas – ļoti iespējams, nervu sabrukums. Pavadiet šo dienu relaksējošā ģimenes atmosfērā. Kempings var atjaunot spēku. Jūs nevarat ļaunprātīgi lietot alkoholu.

Dvīņi

Zvaigznes iesaka Dvīņu sievietēm mazināt savu atkarību no ekstravagantajām darbībām – vēlēšanās panākt ātrus panākumus apdraud nervu bojājumi. Vīriešiem-Dvīņiem jāpievērš lielāka uzmanība mīļotajai vai bērniem. Jūs varat atrisināt visas problēmas mierīgā ceļā, neizmantojot lielāku autoritātes spēku.

Vēzis

Labvēlīga diena mūsu pozīciju nostiprināšanai. Jūsu jutīgums un neaizsargātība, slēpta zem ārējās aukstuma maskas, var traucēt mērķa sasniegšanu. Parādīt iniciatīvu un neatlaidību. Skaties uz draugiem, citādi veiksmes varbūtība būs tuvu nullei.

Lasi arī: Vārdi, kurus ir noderīgi teikt pie spoguļa, lai piesaistītu veiksmi un mīlestību

Lauva

Dzīves potenciāls mēdz palielināties. Paaugstināta kreativitāte, intuīcija, seksualitāte. Bet ir iespējams, ka daži cilvēki nepareizi saprot jūsu šķietamo maigumu, uzskatīs, ka esat pārāk kautrīgi un cenšas uzlikt jums apgrūtinošus pienākumus.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment