Horoskops 29.augusts – labvēlīga diena attiecībām!

Jaunava

Ļoti rūpīgi apsveriet savu pienākumu izpildi. Mīlestības sfēra vai neticības akts radīs zināmu vilšanos. Iespējamo konfliktu var atrisināt tikai atklātā un draudzīgā saruna.

Lasi arī: Kā notievēt, ņemot vērā jūsu Zodiaka zīmi

Svari

Jaunu enerģijas avotu atrašanas diena, pašnovērtējums. Straujie lēmumi, neatbilstība vai mēģinājumi atrisināt vairākas lietas vienlaicīgi radīs kļūdas vai finansiālus zaudējumus. Ir mājsaimniecības darbi, kas prasīs daudz laika un pūļu.

Skorpions

Esiet koncentrēts un diskrēts – zems dzīves potenciāls un nelabvēlīgs planētu stāvoklis neļaus jums parādīt uzņēmējdarbības spējas vai radīt nopietnu kļūdu.

Strēlnieks

Iespējams, ka šodien jūs zaudēsiet labvēlību ar vadību vai kolēģiem, un tikai noderīgums un prognozēšana palīdzēs izlabot situāciju. Izvairieties no cilvēku agresijas un tumsas.

Mežāzis

Jūsu dzīves potenciāls ir augsts. Šodien ir brīnišķīga iespēja labot dažas kļūdas jūsu personiskajā dzīvē. Negaidītas ziņas var ietekmēt attiecības ar mīļoto vai būtiski mainīt jūsu pašreizējo oficiālo vai sociālo pozīciju.

Lasi arī: Mēs dzimstam 7 reizes dzīvē. Uzzini, kurā dzimšanas stadijā tu esi

Ūdensvīrs

Personiskās attiecībās nav izslēgtas problēmas, kas saistītas ar partnera nevēlēšanos pieņemt jūsu viedokli. Viņu vai jūsu, pārāk lielas aizdomīgas attieksmes dēļ varat aizskart cilvēkus, pret kuriem  jums ir simpātijas. Uzticieties savai intuīcijai.

Zivis

Mūsdienās planēta ir labvēlīgi orientēta uz jūsu personīgo dzīvi, un tā ir jāizmanto. Jūsu Vese***a, sabiedriskums, personīgais šarms būs augstā līmenī, kas viegli pārvarēs visus šķēršļus.

Avots

Leave a Comment