Horoskops 3.jūlijam – izvairieties no citu negatīvisma

Šodien esiet aktīvi un enerģiski, nesēdiet malā. Dariet darbus ar prieku. Vakaru pavadiet kopā ar saviem mīļajiem, sniedzot un saņemot rūpes. Šīs dienas akmeņi: pirīts, cirkons, aventurīns, obsidiāns.

Auns

Nevēlama diena komunikācijai, jaunu enerģijas avotu meklējumos, cenšoties sasniegt ideālu. Iespējams, ka nepatikšanas apiet tevi, jūs atradīsit sevi Augstāko spēku aizsardzības kupolā. Noslēpumains ienaidnieks centīsies izjaukt tavus nodomus, bet kā rezultātā viņš pats parādīsies nelabvēlīgā gaismā. Ja šodien jums tiks piedāvāts jauns bizness, vienojieties – zvaigznes sola panākumus un labklājību jebkuros centienos.

Vērsis

Šī diena būs aktīva un dinamiska daudziem Vēršiem. Iespējams, ka attiecības ar tālu radinieku beidzot tiks atjaunotas, kontakti var būt stabili un nākotnē radīs daudz priekšrocību. Citu cieņu palielināsies. Partneri parādīs godīgumu un uzticamību.

Dvīņi

Iespējams, jums būs iespēja parādīt talantu un demonstrēt biznesa izturību. Planētas iesaka atturēties no nevajadzīgiem vai bezprincipiāliem strīdiem – iznākums mazās lietās, lai uzvarētu galvenajā. Iespējamās problēmas ar radiniekiem, atdalīšana no brāļiem vai māsām.

Vēzis

Saspringumam, divkārša diena. Tas notiek saskaņā ar morālo principu un iekšējās brīvības aizsardzību. Liktenis sagatavo vēl kādus nepatīkamus pārsteigumus, iespējams, ir psiholoģiska un materiāla atkarība. Lai no tās izvairītos, pievērsiet uzmanību lietām, kas saistītas ar naudu vai vērtspapīriem.

Lasi arī: Latviju apmeklēs pasaulē zināmais garīgais skolotājs Šri Šri Ravi Šankars

Lauva

Palielināta darba kļūdu iespējamība un nepareiza uzvedība, sazinoties ar citiem. Tādēļ nevajadzētu aktīvi darboties nevienā darbības jomā. Jums vajadzētu pievērst uzmanību sliktām zīmēm un pazīmēm.

Jaunava

Ir nepieciešams izturēt sliktu ietekmi, atteikties no iedomības. Šajā dienā tiek projicēta apkārtējā realitāte uz jums, tāpēc piesargies pie zīmēm. Ieteicamās darbības, kuru mērķis ir stiprināt ģimeni, uzlabot dzīvesvietu.

Svari

Kardinālas pārmaiņas Svaru dzīvē var saistīt ar darba maiņu, dzīvesvietu, laulības noslēgšanu vai (maz ticamu) laulības šķiršanu. Iespējams ietekmīgu cilvēku atbalsts un patronāža, kas veicinās jūsu biznesu.

Skorpions

Šodien jūs gaida emocionāls pieaugums. Pakāpeniski palieliniet seksuālo enerģiju, personīgo šarmu. Diemžēl dienas otrajā pusē var rasties problēmas, sazinoties ar vecākiem radiniekiem. Izvairieties no nesavienojamās konfrontācijas, meklējiet kompromisu – un viss notiks.

Lasi arī: Par ienākumiem no savvaļas veltēm līdz 3000 euro nav jāmaksā iedzīvotāju ienākuma nodoklis

Strēlnieks

Laba diena komandai. Lai gan ne viss iet gludi, galvenie jautājumi var tikt atrisināti šodien. Vakarā izmantojiet katru iespēju, lai uzlabotu savu personīgo dzīvi. Parādiet ieskatu un spēju atrast kompromisu – tas, iespējams, ir vienīgais veids, kā izvairīties no skandāliem, kas saistīti ar mīļoto cilvēku.

Mežāzis

Pirmajā dienas pusē notariāli apliecinošu dokumentu sagatavošana, pārsūdzības varas iestādēm, iestādēm, institūcijām ir labvēlīga. Jums ir jātērē laiks, enerģija un nauda par neatrisinātām problēmām, jāizprot attiecības ar kolēģiem vai tuviem cilvēkiem.

Ūdensvīrs

Diena ir labvēlīga, lai uzlabotu finansiālo stāvokli. Komerciālie braucieni veiksmīgi attīstīsies, ja parādīsiet koncentrāciju, spēju koncentrēties uz galveno. Ģimenē atmosfēra ievērojami uzlabosies. Situācijas izvēli noteiks Ūdensvīrs.

Zivis

Laba diena uzņēmējdarbībai un radošai darbībai. Atjaunināšanas periods sākas. Iespējamās potenciālās attiecības, kas galu galā noved pie atgūšanās no pagātnes krīzes. Personisko attiecību jomā sākas arī kustību uzlabošana un stiprināšana. Zivis kļūs ārkārtīgi pievilcīgas citu cilvēku acīs un varēs piesaistīt jaunu draugu un cienītāju uzmanību.

Avots

Leave a Comment