Finanšu horoskops nedēļai no 2. jūlija līdz 8. jūlijam – smaga nedēļa finansēs

Iespējams, ka trūkst aktivitātes un dzīvotspējas. Mērķi palielināsies, bet centieni var kļūt ne tikai veltīgi, bet arī negatīvi.

Auns

Jums vajadzētu palikt šonedēļ mājās. Jebkurš sastrēgums, darbs vai atbildība jums tagad ir naidīga vide. Ja darbs notiek bez tevis, tad mēģiniet izveidot sev rīcības plānu, kas novērsīs zaudējumus un problēmas. Jums ir ļoti jācenšas palikt uz ūdens. Jo aktīvāk jūs darāt savu darbu, jo vairāk jūs negribat. Protams, tas nenozīmē, ka jums ir jāatsakās no situācijas un jāgaida, lai visi saprastu, ka esat neaizvietojams. Parādiet sevi, bet vispirms atbrīvojieties no visām negatīvajām emocijām.

Lasi arī: Ja sausums saglabājas, ravēt nedrīkst. Kā kopt lilijas karstā laikā

Vērsis

Jūsu algas paaugstināšana vai pāreja uz jaunu darbavietu šonedēļ var aizkavēties. Jūs tiksiet novirzīts uz slinkumu, apātiju un nenoteiktību. Reaģējot uz šo situāciju, viegli pievērsieties un nepiespiediet notikumus. Izmantojiet šo nedēļu, lai iegūtu spēku, izveidotu plānu, izstrādātu biznesa stratēģiju, izpētītu konkurentu stiprās un vājās puses. Īpaši šajā laikā jūs nevarat atbrīvoties no kolēģu pienākumiem, kas devās atvaļinājumā. Esi gatavs būtiski palielināt darba slodzi. Šajā situācijā darba nedēļa var kļūt vienkārši bezgalīga, un nogurums ir skumja realitāte. Bet jūs varēsiet pierādīt sevi priekšniecības acīs.

Turpini lasīt nākamajā lapā…

Leave a Comment