Horoskops 3.novembrim – šodien veiksme smaidīs tiem, kas izdarīs pareizo izvēli!

Svari

Aktīvā, radošā diena, kas būs diezgan intensīva. Nav ieteicams riskēt vai iesaistīties dārgos pirkumos. Labvēlīga atvaļinājumam kopā ar ģimeni, ceļošanai, sazināšanās ar bērniem sniegs prieku. No jūsu ierobežojuma un rīcības brīvības būs atkarīgi turpmākie finansiālie panākumi, attiecības ar pretējo dzimumu un emocionālā dzīve kopumā.

Lasi arī: Finanšu horoskops 2018. gada novembrim – būs jāpieliek gribasspēks, lai pārvarētu likstas!

Skorpions

Šodien finanšu situācija nav pietiekami stabila: iespējami zaudējumi vai izdevumu apjoms pārsniegs ieņēmumus. Cerības uz gaidāmajiem darījumiem var būt veltīgas. Var rasties arī tas, ka jūs kļūstat par pretinieka darbību upuri vai kļūstat atkarīgi no jūsu partnera noskaņojuma. Pareizas personisko attiecību izmaiņas, gan pozitīvas, gan negatīvas, ir pilnīgi iespējamas. Sapnis – pravietisks.

Strēlnieks

Dzīves potenciāls samazināsies, kas nekavējoties ietekmēs profesionālo darbību, attiecības ar draugiem un vēl vairāk, likteni kopumā. Esiet pacietīgi, nenododieties brīvībai pret negatīvām emocijām. Apzinīgums, spēja pārliecināt partneri, sabiedriskums palīdzēs jums izkļūt no sarežģītas situācijas.

Mežāzis

Darbā un mājās ir iespējama nestabilitāte. Zvaigznes iesaka brīdi novērtēt realitāti, nevis aizrauties ar tukšiem piedāvājumiem un neuzticēties solījumiem. Neskatoties uz centieniem, jūs nevarēsiet pārvarēt visus šķēršļus. Nevajadzētu būt pretrunā ar citiem, neuzspiediet viņiem savus uzskatus. Pēcpusdienā ir iespējami pēkšņi radīti sajukumi vai galvassāpes.

Lasi arī: Sieviešu horoskops 2018. gada novembrim – būs iespēja mainīt savu dzīvi!

Ūdensvīrs

Visos gadījumos ir vajadzīgi ierobežojumi, piesardzība, veselais saprāts. Samaziniet saziņu, jo īpaši ar nepazīstamiem cilvēkiem. Iespējams maldinājums, agresija vai laupīšana. Plānotās sanāksmes labāk atlikt uz citu dienu. Varbūt strauja Vese***as stāvokļa pasliktināšanās, tāpēc izvairieties no smagiem fiziskiem darbiem.

Zivis

Saspringta diena, kas notiks ar dzīvības principu un pasaules uzskatu pārbaudes zīmi. Šodien jums var nākties aizstāvēt savus uzskatus un intereses. Centieties nevienu neietekmēt. Dienas otrajā pusē noskaņojums un labklājība var pasliktināties.

Avots: vedmochka

Leave a Comment