Finanšu horoskops 2018. gada novembrim – būs jāpieliek gribasspēks, lai pārvarētu likstas!

Dzīvē finanšu joma ir ļoti svarīga katram no mums. Horoskops palīdzēs jums plānot savu biznesu un iegādāties novembrī atbilstoši zvaigznēm un planētām.

Jebkurā laikposmā jums ir jāizmanto afirmācijas panākumiem un bagātībai. Pastāstiet sevi biežāk, ka esat cienīgs iegūt panākumus un to varēsiet sasniegt. Tas pozitīvi ietekmēs uzticību un pacels jūsu garu. Ja jūs pastāvīgi domājat par neveiksmēm, tās nonāks jūsu dzīvē ātrāk nekā veiksmes. Novembrī zvaigznes palīdzēs jums atbrīvoties no sliktajām domām.

Auns

Astrologi iesaka Aunam pārdomāt visu informāciju iepriekš. Uzmanība ir pirmais noteikums novembrī. Visums dos šiem Zodiaka pārstāvjiem lielu veiksmi, kas stāvēs uz naža asmens. Apejot grūtos šķēršļus, Auns neiegūs darbu, darījumus un iepirkšanos, bet, ja šos šķēršļus pārvarēs ar izturību un pacietību, tad viss būs kārtībā. Ir ieteicams nebaidīties no komandas darba, neignorējiet citu padomu. Lai sasniegtu svarīgus mērķus, jūs varat aizņemties naudu.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze 2018. gada novembrim

Vērsis

Izvairīšanās no naudas aizdošanas un apstrādes aizdevumiem ir galvenais brīdinājums Vērsim novembrī. Ir vērts atzīmēt emocionālā fona nestabilitāti, kuras dēļ Vērsim būs grūtāk kontrolēt sevi. Ir vairāki fiziski vingrinājumi, lai atvieglotu stresu un palielinātu enerģiju. Tie pasargās Vērsi no plānu un kļūmju neveiksmes. Attiecībā uz pirkumiem labāk tos izdarīt mēneša otrajā pusē. Pirmajās divās nedēļās ir vērts ietaupīt naudu, nevis tērēt to kaut kam bezjēdzīgam.

Dvīņi

Novembrī finansiālas grūtības var pārvarēt, izmantojot labu garastāvokli un augstu enerģiju. Darbā astrologi iesaka būt uzmanīgākiem, jo ​​vieglākais konflikts iznīcinās panākumus un neļaus koncentrēties uz procesu. Finanšu piedzīvojumi un riski var radīt lielas problēmas Dvīņiem.

Vēzis

Zvaigznes un planētas visādā ziņā aizsargās Vēžus un viņu finanses. Bieži vien vērts pievērst uzmanību  Visuma zīmēm, kas brīdina par briesmām, jo tās var būt daudz. Pēdējā rudens mēnesī būs labi veikt svarīgus darījumus un iegādāties kaut ko ļoti svarīgu, dārgu: automašīnas, mājas, dzīvokļus. Jūs varat droši ņemt hipotekāros kredītus. Biežāk ir labāk klausīties intuīciju, kas palīdzēs Vēžiem izvairīties no finanšu satricinājumiem.

Lasi arī: Astroprognoze 2018. gada novembrim – labas iespējas pavadīt šo mēnesi veiksmīgi!

Lauva

Lauvai, zvaigznes sarežģītās situācijās darbā un finanšu lietās gandrīz nepalīdzēs. Astrologu un speciālistu padomi šīs Zīmes pārstāvjiem ir darīt pēc iespējas vairāk lietas, ko Lauvas dara vislabāk. Meklēt kaut ko jaunu un mainīt spēles nosacījumus nav tā vērts. Labāk ir pavadīt šo periodu parastajā situācijā, velti neraizējoties.

Jaunava

Jaunavām nevajadzētu paļauties uz citu palīdzību. Visas problēmas vislabāk var atrisināt pats, lai izvairītos no jaunu nepatikšanām. Šajā periodā ir īpaši svarīgi pielāgot laiku mainīgiem apstākļiem. Psiholoģiskā elastīguma trūkums var izraisīt naudas, laika, enerģijas un nervu zudumu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment