Sieviešu horoskops 2018. gada novembrim – būs iespēja mainīt savu dzīvi!

Gaidāms mēnesis dos sievietēm daudz jaunu iespēju un ļaus jums sākt dzīvi no jauna. Lai uzzinātu, kādām izmaiņām jums vajadzētu sagatavoties novembrī, izmantojiet ikmēneša horoskopu.

Katrai sievietei ir vajadzīgs papildu enerģijas atbalsts, jo pozitīvs noskaņojums viņiem palīdz pārvarēt ceļu uz panākumiem un kļūt laimīgākām. Novembrī daudzām sievietēm var rasties pozitīvas pārmaiņas, taču tās lielā mērā ir atkarīgas no planētas patronu ietekmes. Tomēr astrologi apgalvo, ka nākamajā mēnesī visām zodiaka apļa pārstāvēm būs iespēja mainīt viņu dzīvi. Speciālisti piedāvā sievietes horoskopu, kas palīdzēs jums atrast atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem.

Auns

Auna zīmes pārstāvēs pelnīti tiek uzskatītas par karstām un impulsīvām, bet novembrī, pateicoties Saules vājinātai ietekmei, Aunu sievietes beidzot varēs nomierināt savas dusmas. Nākamajā mēnesī miers kļūs par sava veida talismanu, kas palīdz noteikt finansiālo stabilitāti un atrast mīlestību. Tomēr, risinot personiskus jautājumus, jābūt uzmanīgām. Mēneša laikā, antagonists Venēra paliks pastiprinātā stāvoklī, un tādēļ problēmas var rasties attiecībās ar pretējo dzimumu un bieži strīdiem ar pašreizējo partneri.

Lasi arī: Astroprognoze 2018. gada novembrim – labas iespējas pavadīt šo mēnesi veiksmīgi!

Vērsis

Nākamajā mēnesī Vēršu sievietēm būs jāpārvar vairākas grūtības. Papildus tam, ka agrāk Marss un Neptūns pastāvīgi traucēja Vērša harmoniju ar viņu iejaukšanos, Jupiters novembrī pievienosies citiem antagonistiem. No 8.novembra tas pastiprināsies zvaigznājā Strēlnieks, kas draud Vērsim ar problēmām darbā un produktivitātes samazināšanos. Bet privātumam būs vairāk laika. Nākamajā mēnesī Venēra kļūs spēcīgāka, un tas nozīmē, ka atsevišķas Vēršu sievietes varēs atrast savu mīlestību, un tās, kuras jau ir atradušas sev pāri, veiksmīgi pārcelsies uz jaunu attiecību līmeni.

Dvīņi

Nākamajā mēnesī Dvīņu sievietēm vajadzētu atrast papildu spēka avotu un pozitīvas emocijas, jo Marsa ietekme var vājināt sievišķo enerģiju un radīt pašsaprotamību un sliktu garastāvokli. Risinot sarežģītus jautājumus, ir vērts paļauties ne tikai uz faktiem un pieņēmumiem, bet arī uz jūsu pašu intuīciju. Iespējams, iekšējās balss norādes ļaus jums atrast pareizās atbildes uz visiem problemātiskajiem jautājumiem un  atrisināt uzkrātās problēmas.

Lasi arī: Horoskops 2018.gada novembrim – dzīve dažās sfērās būs neparedzama!

Vēzis

Sievietēm Vēžiem, nākošais mēnesis būs nestabils. No 11. līdz 13. novembrim un no 27. līdz 29. novembrim Mēness patrons būs vājš, kas var ietekmēt  sieviešu enerģiju un samazināt produktivitāti. Šajā periodā astrologi iesaka neuzņemties svarīgu biznesu un nepievērst pārāk daudz uzmanības, citādi tas radīs citas problēmas. 21. un 22. novembris ir veiksmīgākās dienas Vēža zīmes pārstāvēm. Šajā laikā nakts gaismeklis veicinās pārmaiņas personīgajā dzīves sfērā. Tādēļ šodienas astrologi iesaka veltīt laiku sev, stiprināt pašreizējās attiecības vai meklēt mīlestību.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment