Horoskops 3.septembrim – izmantojiet iekšējo spēku!

Jaunava

Pirmā dienas puse ir nelabvēlīga – kaitinošas mazās lietas un pārpratumi novērsīs jūsu vēlmju un plānu realizāciju. Šodien strīdi ar tuvu cilvēku nav izslēgti – ietekmēs nogurumu un pārtēriņu. Jūsu attiecības var apstāties. No dienas otrās puses nelabvēlīgās tendences samazināsies.

Lasi arī: 5 zodiaka zīmes, kuras mīl strīdēties

Svari

Nelabvēlīga diena. Šodien labāk ir būt pēc iespējas ierobežotam jebkurā situācijā – augsti attīstīts mērķis var novest jūs pie slazdiem. Saglabājiet sevi, jo jums būs jāizmanto vislabākais no jums. Rūpēties par savu veselību. Iespējamā hronisko slimību komplikācija. Iespējami pravietiski sapņi.

Skorpions

Iespējams, ka negaidītas ziņas vai labvēlīga apstākļu kombinācija notiks jūsu labā. Nesteidzieties vienoties, ja esat uzaicināts piedalīties kopīgā projektā – šodien tikai atsevišķas aktivitātes var gūt panākumus. Saistībā ar negaidītu viesu apmeklējumiem, neradīsies nepatikšanas.

Strēlnieks

Divkārša diena. Šodien veiksmes un neveiksmes aizstās viena otru. Iespējamās komplikācijas attiecībās ar draugiem, frustrācija personīgajā dzīvē. Tomēr nevajadzētu pārāk koncentrēties uz personīgajām problēmām – drīz viss tiks sakārtots. Neapšaubiet savu sirdsapziņu – uzticieties savai intuīcijai un veselajam saprātam.

Mežāzis

Visas dienas bažas saistīs ar izšķirošām darbībām. Nebaidieties no sadursmēm vai problēmām, kas saistītas ar partnera negodīgumu. Jums būs iespēja skaidri izprast situāciju un atrast pareizo risinājumu. Uzticieties savai intuīcijai.

Lasi arī: Zodiaka zīmju veiksme mīlestībā

Ūdensvīrs

Labvēlīga diena visos aspektos. Jūs varēsiet pārvarēt visus izmēģinājumus un šķēršļus ceļā uz paredzēto mērķi. Tomēr zvaigznes norāda uz draudiem jūsu Vese***ai. Izvairieties no fiziskām un nervu pārslodzēm, ar risku saistītām darbībām, darbam ar griešanas vai elektriskajiem instrumentiem, ātrai braukšanai. Nemierīgs dzīvesveids, iespējamās problēmas, liels darba apjoms var ievērojami samazināt jūsu vitalitāti. Jums ir nepieciešams atpūsties.

Zivis

Sli**bas vai ievainojumu draudi ir iespējami, tādēļ esiet uzmanīgi. Iespējams, ka jums radīsies neparedzētas finansiālas izmaksas. Bet nevajadzētu aizmirst, ka pat šajā situācijā nevajadzētu atņemt saviem mīļajiem uzmanību.

Avots

Leave a Comment