Horoskops 3.septembrim – izmantojiet iekšējo spēku!

Sāciet viedot jaunas lietas uz veco lietu pamatiem. Būs pietiekoši daudz spēka, lai izdarītu visu un daudz vairāk. Sāciet jaunus projektus, veiciet nepieciešamos remontdarbus. Izmantojiet šo dienu, lai stiprinātu savu veselību. Šīs dienas akmens: melnā jašma, gaisa obsidiāns, malahīts, zilais nefrīts, grosulārs.

Auns

Iespējams, ka šodien tiks atrasti jauni ienākumu avoti vai arī būs iespēja mainīt profesionālās darbības sfēru. Jūs varat atrast pareizo risinājumu, ja neņem vērā radinieku un draugu padomu – viss ir atkarīgs no jums. Otrajā dienas pusē ir iespējams konflikts, kas tiks atrisināts tavā labā, ja jums izdosies virzīties un mainīt uzvedības taktiku.

Lasi arī: 9 pazīmes, kas norāda, ka viņš savu sirdi mēģina izdziedināt uz tava rēķina

Vērsis

Sagatavojieties problēmām šodien darbā. Iespējams, ka pastāv pretrunas ar priekšniekiem, pārpratumi ar darbiniekiem vai nelabvēlīgo personu ieceres. Saglabājiet mieru, mēģiniet atrast kompromisu – un viss tiks atrisināts. Nepalaidiet garām iespēju uzlabot savu personīgo dzīvi. Vientuļajiem Vēršiem, iespējams, atrast viņu otro pusi.

Dvīņi

Iespējamas grūtības jaunos darījumos. Ir jāpārdomā mērķi. Atlieciet nozīmīgu lēmumu pieņemšanu. Sargieties no jaunas iepazīšanās, kas var izrādīties nāvīga loma jūsu dzīvē. Sapnis var būt pravietisks un drīz piepildīties.

Vēzis

Diena ir labvēlīga līgumu slēgšanai, dokumentiem un finanšu darījumiem. Iespējamas grūtības un komplikācijas ģimenes attiecībās. Nemēģiniet novirzīt savas rūpes uz citu cilvēku pleciem. Izstrādāta intuīcija palīdzēs atrast izeju no krīzes situācijas. Ja jūs slimojat šodien, Sli**ba būs gara un smaga, iespējamas komplikācijas. Rūpējieties par sevi.

Lasi arī: 10 sapņi, kas sola veiksmi un naudu

Lauva

Sagatavojieties problēmām savā personīgajā dzīvē. Iespējams konflikts ar vadību. Nepatīkamas ziņas var izvest no līdzsvara, saskaroties ar garastāvokli vai labklājību. Hroniska noguruma dēļ nedaudz pasliktināsies Vese***a.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment