Horoskops 31.jūlijam – uzmanieties no slēptiem slazdiem!

Šodien esiet uzmanīgi ar jaunām idejām, paļaujieties tikai uz sevi, jo citi cilvēki mēģinās izjaukt jūsu plānus, liekot jums slazdus. Izvairieties no naudas aizņemšanās un aizdošanas, kā arī diena ir nelabvēlīga, lai atdotu parādus. Šīs dienas akmeņi: labradors, morions, heliotrops, hrizolīts, zaļais granāts.

Auns

Planētas ir labvēlīgas jūsu labklājībai, un tas ir jāizmanto. Mērķtiecīga darbība novedīs pie perspektīvas izmaiņām. Šodien jūs varat veiksmīgi veikt dažādus tirdzniecības darījumus, pat riskantus. Bet personīgajās attiecībās nav izslēgtas problēmas, kas saistītas ar partnera nevēlēšanos pieņemt jūsu viedokli.

Lasi arī: 4 zodiaka zīmes, kas nepieļaus melus!

Vērsis

Šodien jūs varat kļūt par situācijas kapteini vai, gluži pretēji, būt atkarīgs no jūsu partneriem vai radiniekiem. Tas būs atkarīgs no tā, cik ātri jūs varēsiet izdarīt pareizo lēmumu. Īstenojot savus plānus, neaizmirstiet par tiem, kas jums palīdzēja.

Dvīņi

Diena ir labvēlīga nopietniem darījumu kontaktiem un draudzīgu saišu atjaunošanai, kas izrādīsies diezgan spēcīga. Kopā ar saviem draugiem veidojiet nākotnes plānus politikas, biznesa, mākslas jomā. Taču, lai īstenotu šos plānus, būs vajadzīgs daudz laika, pūļu un finanšu resursu.

Vēzis

Iekšējā enerģijas potenciāla izpaušanas diena. Vēzis šodien var izskatīties pārsteidzoši. Viņu panākumi lielā mērā būs atkarīgi no radītā iespaida uz citiem. Visu nedēļu var būt iespējams atjaunot sajūtu.

Lasi arī: 5 lietas, kuras nedrīkst dot un aizņemties

Lauva

Provokācijas diena, kārdinājums. Jums jābūt uzmanīgākam, jāpārvalda viss, kas notiek blakus jums, gan profesionālajā, gan personīgajā dzīvē. Vispārējais saspringtais fons veicinās negatīvus notikumus.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment