Horoskops 31.oktobrim – centieties ievērot struktūru un disciplīnu!

Svari

Zvaigznes iesaka būt piesardzīgam ar jaunām paziņām. Nav ieteicams būt aktīvam, vērienīgam. Iespējami mājsaimniecības darbi, problēmas ar bērniem vai nespēks. Tiem, kas šodien saslimst, Sli**ba būs ilgstoša. Nevēlamā ceļošana. Sapņi jāinterpretē otrādi.

Lasi arī: Natālijas Pravdinas Feng Šui prognoze 2018. gada novembrim

Skorpions

Neatbilstīga diena, kurā ir gan pozitīvas, gan negatīvas tendences. Iegūtā peļņa absorbē negaidītus izdevumus. Iespējams, jauna iepazīšanās, bet nelīksmojiet uz jaunām mīlestības uzvarām – vissmagākās sekas ir iespējamas.

Strēlnieks

Attiecības ar mīļoto attīstīsies harmoniski. Jūs būsiet mierīgs, laimīgs un apmierināts viens ar otru. Pēcpusdienā, iespējams, nepatīkamas ziņas, kas liks mainīt plānotos plānus. Nemēģiniet strauji pieņemt lēmumus: lai izvairītos no kļūdām, jums vajadzētu lūgt palīdzību mierīgam un prātīgam aprēķinam.

Mežāzis

Labvēlīga diena lietu pabeigšanai, pārredzamā veidā analīze, dialogs ar tuvo personu. Jūs šodien gaida jauni interesanti paziņojumi – iespējams, ka tie no biznesa attiecībām pārvērtīsies mīlestībā.

Lasi arī: Horoskops 2018.gada novembrim – dzīve dažās sfērās būs neparedzama!

Ūdensvīrs

Pasīvā diena. Tirdzniecības lietas attīstīsies ļoti lēni un nesniegs vēlamos rezultātus. Negaidītas ziņas var sarežģīt attiecības ar citiem. Šajā dienā labāk neveikt nekādus ceļojumus un turēties pa gabalu no uguns.

Zivis

Labvēlīga diena fiziskām aktivitātēm, aktivitātēm brīvā dabā. Laba pastaigas diena. Darbība komercdarbībā radīs finansiālus zaudējumus. Sapņi jāinterpretē otrādi.

Avots: vedmochka

Leave a Comment