Natālijas Pravdinas Feng Šui prognoze 2018. gada novembrim

No Feng Šui viedokļa novembris nav mēnesis, lai iegūtu depresiju vai ilgas pēc vasaras atvaļinājuma. Novembrī labāk katru dienu veltīt, lai uzlabotu veselību un dvēseli, jo no tā izriet vairāk panākumi.

Kad dienasgaismas ilgums nepārtraukti samazinās, un tajā pašā laikā dienas kļūst vēsākas, tas viss piesaista mājās negatīvu enerģiju. Šis risks būs pilnīgi nepiemērots aukstās ziemas priekšvakarā. Nemēģiniet nicināt to, pat ja rudens nav vismīļākais gadalaiks. Natalija Pravdina, Feng Šui eksperts, iesaka domāt pozitīvi, noskaņoties uz labāko.

Feng Šui mājsaimniecības darbi novembrī

Šajā mēnesī jums ir jāsagatavojas ziemai, saglabājiet spēku, bet neziemojieties un neguliet pārāk daudz: miera un labklājības vietā jūs varat savās sienās piesaistīt kaitīgu enerģētikas stagnāciju. Lai atrastu vidusceļu, ir ieteicams pēc vajadzības pievērsties biznesam un izmērīti tos veikt, neuztraucoties par problēmām. Novembris iezīmē gada beigas – ne kalendāro, bet gan dabisko, kad visas dzīvās būtnes gatavojas sagaidīt pavasari.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze 2018. gada novembrim

Lai nodrošinātu harmoniju un materiālu stabilitāti, jūs varat kārtot pieliekamajā krājumus ziemai, sakārtot ievārījuma vai sālīšanas burkas. Krājumi jāuzglabā tīrā un kārtīgā vietā. Uz uzglabāšanas vietām dodas velosipēdi, skrituļslidas un motorolleri, kā arī peldkostīmi un piepūšamie matrači.

Finanses, bizness un darbs

Feng Šui karjeras zona ir uz ziemeļiem. Dzīvokļa ziemeļu daļā novembrī nedrīkst būt sausi ziedi un lapas – tas novērsīs perspektīvu realizāciju, kas varētu atvērties. Nā*es augi ir Ša negatīvās enerģijas avoti, kas novembrī jau ir pārpilnībā sakarā ar gaidāmo sezonu maiņu. Pat ja šajā zonā jums ir rudens lapas vai neaizmirstams kāzu pušķis no kāzām – uz laiku pārvietojiet šos interjera priekšmetus uz citu vietu.

Bagātības zona ir dienvidaustrumos. Šajā dzīvokļa daļā varat ievietot naudas koku. Pat viņa tēls būs noderīgs, tāpēc, ja jūs neesat liels istabas augu pazinējs, vienkārši novietojiet foto rāmi ar šī zieda fotoattēlu dienvidaustrumos no mājas, un tas piesaistīs naudu.

Lasi arī: Astroprognoze 2018. gada novembrim – labas iespējas pavadīt šo mēnesi veiksmīgi!

Novembrī dzīvības finansiālajai pusei nepieciešama lielāka uzmanība. Tātad, ja blakus esošo ēku vai stendu asie stūri ir vērsti pret jūsu logiem, tas rada tā saucamās “indīgas bultiņas” – leņķiskās formas rada arī Ša enerģiju. Uz šāda loga palodzes jūs varat novietot nelielu spoguli, lai tas atspoguļotu negatīvo.

Mīlestība un attiecības

Novembri var droši veltīt attiecību stiprināšanai. No Feng Šui viedokļa guļamistabā ir noderīgas pāra lietas, kā arī kopīgas fotogrāfijas. Pārbaudiet atvilktnes vai plauktus, meklējot lietas, kas savieno jūs ar pagātni un ar nepatīkamo tā daļu. No tādām lietām labāk atbrīvoties.

Lasi arī: Horoskops 2018.gada novembrim – dzīve dažās sfērās būs neparedzama!

Ir svarīgi, lai bez atbildes iemīlējušies un tie, kas meklē otro pusi, pārbaudītu, vai guļamistaba ir kārtībā. Pārvirzot enerģiju uz uzlabojumiem un rūpējoties par savu komfortu, jūs varat atgūt iekšējo enerģiju, kas palīdzēs jums atrast pareizo un piemēroto partneri.

Vese***a un garastāvoklis novembrī

Lai čī enerģija, kas ir atbildīga par labklājību un veselību, brīvi cirkulētu tavā dzīvoklī, pievērsiet īpašu uzmanību telpu centram un to attālākajiem stūriem. Viņiem nevajadzētu būt aizkrāmētiem vai pārblīvētiem ar nevajadzīgiem priekšmetiem.

Ļoti bieži telpas centrā ir lampas, griestu lampas vai lustras. Ja dabīgais apgaismojums ir neliels, novembrī ir svarīgi, lai elektriskā apgaismojuma avots nebūtu piesārņots. Līdz ar putekļiem tiek uzkrāts negatīvs, kas sajauc domu un vājina vispārējo ķermeņa aizsardzību.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment