Horoskops 31.oktobrim – centieties ievērot struktūru un disciplīnu!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas tieši tev 31.oktobrī. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam!

Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē: kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu. Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Planētas ir labvēlīgi orientētas uz jūsu labklājību. Šo brīdi ir jāizmanto, jo ir pienācis laiks, lai sāktu jaunu darbu, lai īstenotu ilgstošu projektu, kas radīs iespēju jaunu ienākumu avotu iegūšanai. Mērķtiecīga darbība novedīs pie daudzsološām pārmaiņām. Šodien jūs varat veiksmīgi veikt dažādus tirdzniecības darījumus, pat riskantus. 

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2018. gada novembrim – būs nopietni jādomā par problēmām personīgajā dzīvē!

Vērsis

Diena var būt labvēlīga jaunu līgumu slēgšanai, biznesa sarunām, pārsūdzībai iestādēs. Varbūt būs darījumu brauciens, kas aizpildīs jūsu budžetu. Esiet modri un neizdariet nekādus pārsteidzīgus lēmumus.

Dvīņi

Šodien jūs varat kļūt par situācijas kapteini vai, gluži pretēji, būt atkarīgs no apkārtējiem cilvēkiem. Neaizmirstiet par tiem, kas tev palīdzēja. Klausieties draugu padomu. Ja vēlaties, pavadiet vakaru kaut kur ārpus mājas, piemēram, ar draugiem, kurus sen neesat satikuši.

Vēzis

Pārceliet tikšanās uz citu dienu un izvairieties no kontaktēšanās. Labvēlīga diena ceļošanai, vingrinājumiem, radošam darbam. Pievērsiet uzmanību Vese***ai. Laba diena, lai ārstētos ar tradicionālo medicīnu.

Lasi arī: Finanšu horoskops 2018. gada novembrim – būs jāpieliek gribasspēks, lai pārvarētu likstas!

Lauva

Dzīves potenciāls augstā līmenī. Laba diena treniņam, jauna biznesa uzsākšanai, celtniecībai, remontam. No rīta puses sīkas problēmas nedaudz palēninās pozitīvo tendenču izpausmi. Tomēr no dienas otrās puses jutīsies brīvi pievērsties riskantākajiem projektiem – zvaigznes ir gatavas palīdzēt jums, cenšoties sasniegt vērienīgākos plānus un mērķus.

Jaunava

Labvēlīga diena jaunām paziņām, pārsūdzībai varas iestādēm, institūcijām. Jūsu sociālisms, optimisms un radoša pieeja jebkuram biznesam palīdzēs uzlabot situāciju. Risiniet visus jautājumus no rīta, jo otrā puse var būt sarežģīta. Panākumi personīgajā dzīvē ir ļoti apšaubāmi partnera neapmierinātības dēļ.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment